Παπαζογλου: “Η διοίκηση να χρησιμοποιήσει την φετινή εμπειρία”

φωτογραφία 2

Ο Κώστας Παπάζογλου έκανε τον φετινό απολογισμό των Τρικάλων ενώ αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον ΠΑΟΚ που είναι και η αγαπημένη του ομάδα.

Μιλώντας για τελευταία φορά ως προπονητής των Τρικάλων ο  Κώστας Παπάζογλου προχώρησε μια δήλωση με νόημα και με αποδέκτες τους διοικούντες της ΚΑΕ  ενώ αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον ΠΑΟΚ που είναι και η αγαπημένη του ομάδα. Συγκεκριμένα είπε: “Είναι τιμή μου να είμαι αντίπαλος της ομάδας μου, μιας ομάδας που δούλεψα γι΄αυτήν σε δύσκολες περιόδους. Τιμή μου επίσης να έχω αντίπαλο τον Μαρκόπουλο. Παίζαμε δίχως 4-5 βασικούς απέναντι σε μια ομάδα που είναι τρίτη. Είναι καλό που στο τρίτο δεκάλεπτο ο κόουτς πήρε δύο τάιμ άουτ. Ο ΠΑΟΚ σεβάστηκε τα Τρίκαλα γιατί έπαιξε για 40 λεπτά δυνατά. Αυτό εγώ το βλέπω ως ένδειξη σεβασμού. Θέλω να πω μπράβο στον ΠΑΟΚ γιατί βγήκε εύκολα τρίτος. Ενα πρωτάθλημα έχει 26 ματς και αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Ο ΠΑΟΚ έχει εμπειρία και μπορεί να κατακτήσει την τρίτη θέση στα πλέι οφ. Εκτός από την ομάδα θέλω να δώσω μπράβο στη διοίκηση που πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε ομάδα που δεν έχει μεγάλο επενδυτή και πολλά λεφτά. Κάνει σωστές επιλογές και είμαι χαρούμενος γι΄αυτό”.

Για το ΠΑΟΚ-ΑΓΟΡ: “Είναι δύο ομάδες που ξεκινούν από την άμυνα και θεωρώ πως θα είναι δύσκολη σειρά. Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερη εμπειρία και βάθος στο ρόστερ. Είναι σε καλύτερη κατάσταση ο ΠΑΟΚ”.

Για τον φετινό απολογισμό των Τρικάλων: “Είχαμε ατυχία με μεγαλύτερη αυτή του Δεληγιάννη. Θέλω να του ευχηθώ και πάλι καλή επιτυχία στη ζωή του. Οταν σώνεσαι 4-5 αγωνιστικές πριν το τέλος, είναι μια επιτυχία. Το πρωτάθλημα τέλειωσε για τα Τρίκαλα και εύχομαι η  διοίκηση να χρησιμοποιήσει την φετινή εμπειρία προς όφελος της ομάδας”.

Τρέισι: “Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ”

φωτογραφία 1

Ο Μπράιαν Τρέισι είπε: “Μπράβο στον ΠΑΟΚ γιατί έκανε μια εκπληκτική χρονιά. Είναι μια εξαιρετική και πειθαρχημένη ομάδα και είναι ωραίο να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες”.

Για το αν είχε κόντρα με τον Δέδα στη διάρκεια του αγώνα: “Ο Δέδας χρησιμοποιεί καλά τα χέρια του στην άμυνα, είναι η ένταση της στιγμής και δεν υπάρχει κάτι το προσωπικό”.

Για το ότι πέτυχε 28 πόντους: “Αν δεν αποφασίσουν οι παίκτες να δώσουν την μπάλα, δεν την παίρνεις. Μπήκαν κάποια καλάθια και ανέβηκε η αυτοπεποίθησή μου”.

Για τις εντυπώσεις του από την σεζόν του στα Τρίκαλα: “Μου άρεσε, υπάρχει εξαιρετικό σταφ και συμπαίκτες. Θα δω μέσα στο καλοκαίρι αν παραμείνω. Η εμπειρία ήταν θετική”.

Για τον ΠΑΟΚ: “Είναι εξαιρετική ομάδα, παίζει εξαιρετική άμυνα με βοήθειες. Δεν βλέπω τον λόγο να μην προχωρήσει αρκετά στα πλέι οφ”.