Διακρίσεις ΣΟΑΤ σε διεθνές τουρνουά στην Ολλανδία

Εξαιρετικές διακρίσεις δύο αθλητριών του ΣΟΑΤ στην Ολλανδία στο διεθνές πρωτάθλημα «15 Windmills Open 2015″ που πραγματοποιηθηκε στις 18 Απριλίου.

Συγκεκριμένα η Φανή Τζέλη κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία έως 55 κιλά και η Εύα Παϊταρίδου το Χάλκινο στα έως 47.

Η Παϊταρίδου στον αγώνα της

Η Παϊταρίδου στον αγώνα της

Η Φανή Τζέλη κέρδισε στον ημιτελικό μια αθλήτρια από την Ολλανδία (Τουρκικής καταγωγής) με τεχνικό νοκ άουτ και στον Τελικό κέρδισε με 6-4 την πρωταθλήτρια από την Αγγλία σε ένα σπουδαίο τελικό.

Η Τζέλη μετά τον τελικό όπου την κοουτσάρισε ο Βέλγος  Jelle Vicca

Η Τζέλη μετά τον τελικό όπου την κοουτσάρισε ο Βέλγος Jelle Vicca

Η Παιταριδου αφού κέρδισε τον προημιτελικό με καταπληκτικό νοκ άουτ στον ημιτελικό στην πρώτη φάση του αγώνα τραυματιστηκε και έμεινε Έτσι (λλόγω ατυχίας) στο Χάλκινο μετάλλιο. Τα δύο κορίτσια που ταξίδευσαν Ολλανδία και Βέλγιο πιστοποίησαν την κλάση τους και εξαργυρωνουν σε ολα τα τουρνουά την μεγαλη φετινή προσπάθεια τους.

Ankee Gevers, Παϊταριδου, Τζέλη

Ankee Gevers, Παϊταριδου, Τζέλη

Πριν αγωνιστούν στην Ολλανδία για 3 ημέρες  ήταν φιλοξενουμενες στο Βέλγιο, στο κλαμπ TKD KEUMGANG, όπου προπονούνταν Με τους Βέλγους πρωταθλητές Σε διπλές προπονήσεις.Ο Βελγικος Συλλογος προσκάλεσε τις δύο αθλήτριες του ΣΟΑΤ αφού τις είδε σε προηγούμενο τουρνουά στο Βέλγιο και προχώρησε σε αυτή την κίνηση διακρίνονται την κλάση τους.

Τα δύο κορίτσια με τον προπονητή του ΣΟΑΤ Νίκο Παϊταρίδη

Τα δύο κορίτσια με τον προπονητή του ΣΟΑΤ Νίκο Παϊταρίδη

Τις αθλήτριες συνόδευσε ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταριδης.Εξαιρετικές σχέσεις δημιουργηθηαν μεταξύ του Τρικαλινου και Βελγικου Συλλόγου.Η φιλοξενια των Βέλγων ήταν άριστη και επιβεβαίωσαν την άφιξή τους στα Τρικαλα, τέλος Αυγούστου στο Διεθνές Καμπ Ταεκβοντο Τρικάλων.

ΤΟ ΔΣ και Οι προπονητές του ΣΟΑΤ συγχαιρουν τα δύο κορίτσια που για ακόμη μας κάνανε περήφανους και εύχονται μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.