Διακρίσεις αθλητών του Αίαντα στο Τζούντο

 

Με φουλ αγωνιστική δραστηριότητα ξεκίνησε το 2015 για τον σύλλογό μας .Εντός του μηνός Φεβρουαρίου συμμετείχαμε σε 2 μεγάλες διοργανώσεις.

3355

Πιο αναλυτικά,  το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 στον Πλατύκαμπο Λάρισας πραγματοποιήθηκε το 9ο πανελλήνιο τουρνουά του τοπικού συλλόγου με μεγάλη συμμετοχή (άνω των 200 αθλητών) από 15 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Ο Αίαντας Τρικάλων συμμετείχε με 13 αθλητές αποκομίζοντας 2χρυσά, 6αργυρά, 2χάλκινα και 3τέταρτες θέσεις.

Επίσης το σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου 2015 , στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα για τις κατηγορίες των Παίδων-Κορασίδων Α & Β,  Εφήβων-Νεανίδων και Νέων ανδρών –Νέων Γυναικών. Τον σύλλογό μας εκπροσώπησαν 3 αθλητές και έφεραν τα εξής αποτελέσματα:

3η θέση στα -50κιλά παίδων Β,

4η θέση στα -46 Παίδων Β και

7η θέση στα -57 Κορασίδων Β.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι γονείς τους και ο προπονητής του συλλόγου.

Επόμενοι αγώνες το διεθνές τουρνουά Λιτοχώρου στα τέλη Μαρτίου, με αποκορύφωμα το 4ο Πανελλήνιο τουρνουά Τρικάλων που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου στην πόλη μας.

Ο ΑΣ Τζούντο Αίαντας Τρικάλων , συγχαίρει και δημόσια τους αθλητές για την συμμετοχή τους, τις προσπάθειες και τις διακρίσεις τους, επίσης ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών για την βοήθεια και την στήριξή τους στις προσπάθειες των παιδιών τους.