Δύο “Τρικαλινοί” στο f4 του Champions League

obi-soko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρχές Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Η οικοδέσποινα ΑΕΚ, η Γαλλική Μονακό, η Ισπανική Μούρθια και η Λούντβιγκσμπουργκ απο την Γερμανία θα διεκδικήσουν το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ.

Στην Αθήνα θα συναντήσουμε δύο παλιούς μας γνώριμους που είναι μάλιστα πρώτα βιολιά στις ομάδες. Δύο πρώην παίκτες των Τρικάλων BC Aries!

evans-trikala-panionios

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με την Μονακό επιστρέφει στην Ελλάδα ο Κρις Έβανς. Παίκτης των Τρικάλων την πρώτη σεζόν στην Α1  (2013-14) έκανε “παπάδες” στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν μετά την αποφοίτηση του απο το Kent State.

evans_monaco

Έπαιξε στην συνέχεια στην Ιταλία, στο Ισραήλ, στην G League, πέρασε ένα διάστημα απο την Αργεντινή  για να καταλήξει στην Μονακό όπου φέτος είναι εντυπωσιακός και μερικά απο τα καρφώματα του (τα οποία απολαύσαμε και στα Τρίκαλα) είναι στα highlights της φετινής περιόδου.

Ο Όβι Σόκο αγωνίστηκε στα Τρίκαλα την σεζόν 2015-16. Εξαργύρωσε την καλή του σεζόν στα Τρίκαλα με την λήξη του πρωταθλήματος καθώς τελείωσε την χρονιά στην Μπρίντιζι.

Την αμέσως επόμενη χρονιά πήγε στην Ισπανία και την Μούρθια . Την  πρώτη σεζόν ένας τραυματισμός τον κράτησε έξω αρκετό διάστημα αλλά φέτος είναι εξαιρετικός και στο Ισπανικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Διεθνής με την Μεγάλη Βρετανία τον είδαμε στο παιχνίδι με την Εθνική μας στην Αγγλία.

Ovie-Soko-Murcia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι πρώην “Τρικαλινοί” θα μπορούσαν να είναι τρεις αν ο Κέλσι Μπάρλοου δεν είχε αποδεσμευτεί απο την ΑΕΚ πριν απο λίγο καιρό. Τρικαλινή παρουσία έχουμε στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ όπου βρίσκεται ο συντοπίτης μας Κωνσταντίνος Μάμαλης.