Mε ατομικό ρεκόρ ο Νάκος στα Χειμωνίδεια

O αθλητής του Γ.Σ.Τρικάλων  εντυπωσίασε  ειδικούς και μη με τον εντυπωσιακό χρόνο που πέτυχε στο δρόμο των 400μ με 48΄΄55

DSC02278-300x200

Το δελτίο Τύπου του ΓΣΤ αναφέρει τα παρακάτα…

Το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη στους αγώνες 6α Χειμωνίδεια, ο 21χρονος αθλητής του Γ.Σ.Τρικάλων Κώστας Νάκος εντυπωσίασε  ειδικούς και μη με τον εντυπωσιακό χρόνο που πέτυχε στο δρόμο των 400μ με 48΄΄55 συντρίβοντας το προηγούμενο ρεκόρ του που είχε από τον περασμένο  Απρίλιο που ήταν 49΄΄03.

Ο Αθλητής της Φιλιώς Αγγελάκη έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει και ότι η συμμετοχή του στη Εθνική Ομάδα των Ανδρών είναι θέμα χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας  ειδικεύεται εδώ και ένα χρόνο στο αγώνισμα των 400μ με εμπόδια  με εξαιρετική επιτυχία.Πριν από λίγο καιρό σημείωσε την επίδοση των 52΄΄80.

Είναι και αυτός ΄παιδί΄ της Μεγάλης Σχολής Δρομέων του Γ.Σ.Τρικάλων  και των Ακαδημιών του Γ.Σ.Τρικάλων. Είναι η Ακαδημία που συστηματικά  αναδεικνύει  πολύ μεγάλα ταλέντα. Οι άνθρωποι του Συλλόγου αλλά και οι ειδικοί είναι βαθιά πεπεισμένοι ότι η νέα γενιά  αθλητών που εκκολάπτεται στα σπλάχνα των Ακαδημιών του  Ιστορικού Συλλόγου τα κατοπινά χρόνια  θα εντυπωσιάσει.