Δεν τα κατάφεραν ούτε οι Νέοι…

Έχασαν από την ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας με το ίδιο σκορΧωρίς βαθμό, χωρίς θετικά αποτελέσματα η  σημερινή δράση των Μικτών ποδοσφαιρικών ομάδων στο Ενωσιακό πρωτάθλημα.  Όπως στο ματς των Παίδων , έτσι και στη μάχη των Νέων, νικητές από το γήπεδο Μεγαλοχωρίου έφυγαν οι φιλοξενούμενοι που επικράτησαν με 0-1 αποσπώντας  έτσι ένα σημαντικό “τρίποντο” σε ντέρμπι.

Η φάση που έκρινε το ματς στο 57’ όταν ο  Ζαχαράκης σούταρε απέκρουσε πρροσωρινά ο Αγγέλης και ο Ντέκας πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 0-1.

Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι «αγγιξαν» το δεύτερο γκολ αλλά δεν το πέτυχαν όταν ο Ζαχαράκης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Παπακωνσταντίνου πήρε την κεφαλιά εξ’ επαφής σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι του Αγγέλη

Στην  συνέχεια της φάσης  ο Παπακωνσταντίνου επιχείρησε σουτ από πλάγια αριστερά, αλλά ο τερματοφύλακας των Τρικάλων απέκρουσε.Στο 80’ φάουλ του Κόκοβα από δεξιά ο Αγγέλης έδιωξε σε κόρνερ.

 

ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αγγέλης, Τσιαμάντας, Δρόσος ((70’ Νικλητσιώτης),Νάκος, Γερεντές (80’ Πιστάλης), Αλμπάνης, Τσιούφης, Τσιαντούλας, Τσιρογιάννης ( 52’ Θώμος), Γκούμας ( 75’ Ρόκκας), Καραγκούνης (88’Αλεξόπουλος).

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ντιντής, Πατσιούρας,Λεβέντης (46’ Δραχαλίβας),  Μπουροτζήκας, Κόκοβας, Δακτυλάς (56’ Εξαρχος),Παπακωνσταντίνου (78’Βίδρας)