Ψιμουλάκης:«Όταν λες μπράβο σε όλα, βλέπεις και τη φαλακρή με μαλλιά»!!!

 

Για την πορεία της ομάδας αλλά κυρίως για τον μεγαλομέτοχο μίλησε  ο προπονητής που έριξε και μια νέα ατάκα

20160414_141843

“Οταν λές μπράβο σε όλα ,βλέπεις τη φαλακρή με μαλλιά”!!! Ταδε έφη Στάυρος Ψιμουλάκης

Δυο μήνες έκλεισε στην τεχνική ηγεσία των Τρικάλων ο Σταυρος Ψιμουλάκης και είναι γεγονός πως πέραν των δηλώσεων στους αγώνες, δεν είχε πολλές επαφές με τους εκπρόσωπους του Τύπου

Ωστόσο. την Πέμπτη παραχώρησε εφ όλης της ύλης συνέντευξη και όπως ο ίδιος ανέφερε το έκανε γιατί και η ομάδα είναι σε ένα κρίσιμο αγωνιστικό σταυροδρόμι αλλά και γιατί οι δηλώσεις και το σχόλιο του μεγαλομετόχου μετά την ισοπαλία της ομάδας στα Χανιά έχρηζαν διευκρίνησηςΟ προπονητής ξεκίνησε την τοποθέτηση του αναλώνοντας ένα μεγάλο κομμάτι των δηλώσεων του για το μεγαλομέτοχο (και είπε πολλά σ’ αυτή την ανάλυση) ενώ έκανε και τον δικό του απολογισμό τονίζοντας πάντως πως στο τέλος της σεζόν θα γίνει η συνολική αποτίμηση. Ανέφερε επίσης πως σ’ ατο το διάστημα έχει λίγες  επαφές με τον μεγαλομέτοχο αλλά δεν του κρύβει τις αλήθειες και τα λάθη του και όπως μάλιστα τόνισε ” Οταν λες σε όλα μπράβο, τότε βλέπεις  και την καραφλή να έχει μαλλιά”!!!

Χαρακτηριστικά δε ανέφερε τα παρακάτω: Όταν είχα έρθει σας είπα ότι δεν ήρθα για να κάνω δημόσιες σχέσεις αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να κάνω και εγώ τον απολογισμό μου και να δούμε που βρισκόμαστε. Θα γίνει μια άλλη τέτοια συνάντηση στην λήξη του πρωταθλήματος να δούμε τι καταφέραμε και αν πετύχαμε. Έχω μερίδιο ευθύνης γιατί θα μπορούσα να κάνω το απόλυτο. Προχθές στο παιχνίδι των Χανίων που είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν ευτυχήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα , στην τελευταία φάση του αγώνα. Για μένα  είναι οφσάιντ αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αδράνεια που δείξαμε εκείνη την στιγμή και στερήσαμε απο την ομάδα δύο βαθμούς.   Ακόμη και η Λαμία στοχεύει στην 3η θέση”.

Τον πρόεδρο τον ξέρω καλά είμαστε μαζί χρόνια, είναι ένας άνθρωπος που έχει 5 χρόνια στο ποδόσφαιρο τιμά την υπογραφή του στο ακέραιο στις οικονομικές υποχρεώσεις και το κάνει με το παραπάνω , αλλά το τελευταίο διάστημα  αισθάνεται και πικραμένος και απογοητευμένος από την πορεία του πρωταθλήματος. Ηθελε όχι μόνο να κερδίσει την άνοδο αλλά να πάρει και την πρώτη θέση. Αυτόν  το άνθρωπο που πληρώνει και ματώνει πρέπει να τον αγκαλιάσουμε. . Αν η ομάδα ήταν στην 1η θέση θα είχε 12.000 κόσμο. Με τον τρόπο μας να του δώσουμε το κουράγιο να συνεχίσει σε αυτή την ομάδα. Δεν ζήτησε από κανέναν τίποτα. Μόνος του με όλους Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα νιώθει απογοητευμένος και θα πρέπει  όλοι μας εμείς από την ομάδα αλλά και ο κόσμος από την κερκίδα, να του συμπαρασταθούμε να του δώσουμε κουράγιο για να συνεχίσει” , είπε ο τεχνικός των Τρικάλων.

 

Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι  ο κ Ψιμουλάκης δεν δίστασε να πει πως έγιναν πολλά λάθη και οργανωτικά αλλά και στις μεταγραφές, ενώ σε μια προσπάθεια ανάδειξης των αιτιών της χαμηλής πορεία των κυανέρυθρων έσπευσε να υπενθυμίσει πως “η βαθμολογική προίκα όχι μόνο των Τρικάλων αλλά και όλων των ομάδων φτιάχνεται κερδίζεται στον Α Γύρο. στον Β Γύρο όλοι ξέρουμε πως μπορεί να λειτουργήσουν κι άλλα πράγματα γνωριμίες συμμαχίες κλπ.

Αν είχαμε πάρει στα Χανιά το τρίποντο , θα στοχεύσαμε και την 2η θέση, Τώρα κοιτάμε να πιασουεμ την τρίτη γιατί μπορεί και από αυτή κάτι να μας προκύψει.Εμείς θέλαμε το απόλυτο , 24 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια, όμως πήραμε 17 αλλά δεν φτάνουν γιατι βλέπετε πως και οι άλλες ομάδες έχουν μικρές απώλειες.Αν κάνουμε καλή συγκομιδή η 3η θέση θα παιχτεί μέσα στον Απόλλωνα. Έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στον πρόεδρο, τον κόσμο, στην βαρύτητα που έχει αυτή η φανέλα και η ιστορία της, ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα μας να δώσουμε την μάχη μας. Τα όποια λάθη έχουν γίνει δεν μπορούμε να τα διορθώσουμε και να φέρουμε πίσω τους πόντους που χάθηκαν, αλλά η κριτική που γίνει θα μας ωφελήσει.  Είμαι ένας άνθρωπος που αν δεν πάρω τα αποτελέσματα που θέλω, υπάρχουν αντίποινα. Αντίθετα ο πρόεδρος μετά τον αγώνα με τα Χανιά μπήκε στα αποδυτήρια και τους έδωσε συγχαρητήρια. Εγώ θα έβαζα ένα μισθό πρόστιμο και θα έβαζα άλλο μισό πρόστιμο για τον αγώνα με την Ζάκυνθο. Όταν ο πρόεδρος είναι συνεπής υπάρχει ένας εφησυχασμός. Ο πρόεδρος περιμένει περισσότερη ανταπόκριση από τα παιδιά και από τον κόσμο. Ξέρει τα όποια λάθη έγιναν»

Ο προπονητής επιβεβαίως επίσης πως έχει προχωρήσει σε εισηγήσεις για κάποιους παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν και θα κληθούν να λύσου τη συνεργασία τους (Φαγιέ Κουμπαρούλης  Αρσενίεβιτς).

Τελος μιλώντας για το κυριακάτιο ραντεβού με τον Αχαρναικό το χαρακτήρισε δύσκολο και είπε: “Το παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών για εμάς. Αυτοί θα έρθουν χωρίς άγχος. Είναι μια ομάδα που τη σέβομαι, την γνωρίζω χρόνια , δεν πέφτει εύκολα στο καναβάτσο, ξέρει να κάνει άμυνα, ψηλά παιδιά, δυνατά παιδιά, τρώει δύσκολα γκολ. Έχουν ένα μικρό πρόβλημα ως προς την δημιουργία. Ξέρουμε ότι θα μας βάλουν δύσκολα, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε”.

 

Για  τις δηλώσεις του κ. Γιαλιά μετά τον αγώνα με τα Χανιά σχολίασε: «Δεν είπε φεύγω από πρόεδρος των Τρικάλων. Είπε φεύγω αν δεν καθαρίσει το τοπίο στο ποδόσφαιρο. Το αγαπάει αυτό που κάνει και έχει φιλοδοξίες. Αν τον αγκαλιάσετε και εσείς και βρει την δύναμη να κάνει μια ανασκόπηση πόσα λάθη έκανε  , του χρόνου θα κάνει  λιγότερα λάθη και  θα έχει καλύτερη τύχη. ».