Ευχαριστήριο της Διοικούσας του ΑΟ Τρίκαλα

Ληξη θητείας έγραψε η Διοικούσα Επιτροπή στην πρόσφατη ΓΣ των Μετόχων της ομάδας και εξέδωσε ευχαριστήριο

Λήξη θητείας έγραψε η Διοικούσα Επιτροπή στην πρόσφατη ΓΣ των Μετόχων της ομάδας και εξέδωσε ευχαριστήριο.Στην επιστολή-Ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα παρακάτω…

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟ Τρίκαλα θα ήθελε, με την ευκαιρία της λήξης της θητείας της να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην ευτυχή κατάληξη του εγχειρήματος της μετατροπής του ΑΟ Τρίκαλα σε ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία.
*Κατ’ αρχήν ευχαριστούμε το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής για την τιμή που μας έκανε να μας εκλέξει ως τους ανθρώπους που θα έφερναν σε πέρας τις πολύπλοκες διαδικασίες μετατροπής της αγαπημένης μας ομάδας σε ΠΑΕ.
*Την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα για την βοήθεια που μας πρόσφερε καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας.
*Τον υποψήφιο μεγαλομέτοχο Χάρη Κουτσούρη για την προσπάθειά του να αναλάβει την ΠΑΕ.
*Τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή που επιλέχτηκαν από τον κ. Κουτσούρη για την υπομονή τους και την επιλογή τους να συνεχίσουν να προπονούνται μετά την παράκλησή μας, στις δύσκολες μέρες του Αυγούστου, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τον ΑΟΤ(πλην ελάχιστων εξαιρέσεων).                                                                                                                            *Toυς Γενικούς Αρχηγούς της ομάδας  Ζήση Κατσαντώνη και Μίλτο Νίκου για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί τους.
*Τους δικηγόρους Αθηνών κ. Κίμωνα Ευαγγελάτο και Μηνά Λυσσάνδρου καθώς και τον δικηγόρο Τρικάλων κ. Κωνσταντίνο Τσόγκα για την πολύτιμη βοήθεια τους.
*Τον συμβολαιογράφο Τρικάλων κ. Γιώργο Αθάνατο για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό του κατά την σύνταξη του καταστατικού της ΠΑΕ.
*Τον φίλο της ομάδας κ. Δημήτρη Σιαφαρίκα για την άμεση βοήθειά του σε μια πολύ κρίσιμη μέρα για τον σύλλογο.
*Τις κυρίες που αποτέλεσαν και αποτελούν την καρδιά του ΑΟΤ Στεφανία Παπαστάθη και Μαρία Γιώτα Μαστορέλη.
*Τους συνεργάτες κ. Διονύση Παππά (τεράστια η προσφορά του), Βασίλη Κολιτσίδα και την κ. Σπυριδούλα Πατήλα.
*Όλους τους δημοσιογράφους, γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΑΟΤ.
*Το λογιστικό γραφείο του κ. Γιώργου Γούτσιου «τον ίδιο προσωπικά» και τον κ. Άκη Αναστασίου για την άρτια και επαγγελματική δουλειά σε όλους τους τομείς που άπτονται των οικονομιών.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χρήστο Γιαλιά για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και όλων των αναγκών και εκκρεμοτήτων που υπήρχαν τηρώντας στο ακέραιο τον λόγο του.
Επίσης τον ευχαριστούμε γιατί έδωσε όραμα, σε μια δύσκολη περίοδο, στον αγαπημένο μας ΑΟΤ.
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα του σε ότι και αν χρειαστεί.
Η Επιτροπή με το τέλος της θητείας της ως πρώτο Δ.Σ. της ΠΑΕ θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους φιλάθλους ότι έκανε ότι ήταν δυνατό αφιερώνοντας άπειρο χρόνο ο καθένας από την εργασία και την οικογένεια του για να μπορέσουμε να δούμε τον ΑΟΤ εκεί που τον ονειρευόμαστε.
Νιώθουμε όλοι υπερήφανοι που υπηρετήσαμε την ιδέα του ΑΟ Τρίκαλα και καλούμε όλους τους Tρικαλινούς να σταθούν με οιονδήποτε τρόπο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Γιώργος Κουτανίτης
Θανάσης Μηλιώτης
Κυριάκος Σελεμέκος
Γιώργος Ζιούτος
Θέμης Τρικαλιώτης