Οι Καρδιτσιώτες, ο Λωττίνιο και ο Σαλάχ που ακούει Μητσάρα!!!

Ο «ΦΛΟΥ» της 19/11/2019

Απορία

Προκάλεσε εντύπωση και απορία  το γεγονός ότι οι του Αιγάλεω που είχαν να παίξουν μαζί μας καμιά 20αριά χρόνια έβριζαν καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα τα Τρίκαλα, την πόλη και τις …μαμάδες μας. Αρχικά υποθέσαμε ότι μας κρατούσαν μανιάτικο το γεγονός ότι το 2009 είχε γίνει ένα επεισοδιακό παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον ΑΣ Τρίκαλα να κερδίζει, το Αιγάλεω να υποβιβάζεται, τον Παπαχρήστο να ανοίγει την μύτη του καλύτερου παίκτη των φιλοξενουμένων, τον Μακγκραθ,  και τους λίγους φιλάθλους του «Σίτι» που ήταν στο κλειστό να δέχονται «ντου»…

Καρδιτσιώτες!!!

Αμ δε. Η αιτία του μένους ήταν ότι ανάμεσα στους φιλάθλους του Αιγάλεω ήταν και καμιά δεκαριά Καρδιτσιώτες (!!!) οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με τους Αιγαλεώτες και ήρθαν να τους ενισχύσουν στην κερκίδα στα Τρίκαλα. Εξ ου και τα συνθήματα!!!

Λωττίνιο

Νέο παρατσούκλι «κόλλησε» φίλος μας στο facebook στον Λώττα μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στο Αιγάλεω. Μετά το «Έλκιερ» της στήλης τον μετονόμασε σε Λωττίνιο μιας και το παιχνίδι του έχει …Βραζιλιάνικα στοιχεία αν και κατάγεται από τα Γιάννενα!!!

Αποκατάσταση

Αφού είδαμε το βίντεο του αγώνα με το Αιγάλεω να αποκαταστήσουμε την τιμή και την υπόληψη του Γκότοβου. Δεν το έκανε αυτός το πέναλτι στον Σανδραβέλη αλλά το αριστερό μπακ, ο Μαγκάκης. Ο Γκότοβος πάντως έχει συμμετοχή στο δεύτερο γκολ όταν και χάνει τον Σταματή…

Έμπνευση

Η ολιγωρία του στο δεύτερο γκολ ενέπνευσε τον γνωστό φίλαθλο του ΑΟΤ Δήμο να γράψει ένα κείμενο ποιητικό στο Facebook όπου καταγράφει τον …θαυμασμό του για τον πρώην παίκτη του ΑΟΤ φιλοξενώντας και την φωτό της φάσης. «Θαυμασμό» τον οποίο εξέφρασε και στο τέλος του αγώνα φωναχτά απευθυνόμενος προς τον παίκτη!!!

Έφυγαν τρεις!!!

Ανακατατάξεις  στους πάγκους της Football League μετά τα κυριακάτικα αποτελέσματα. Τρεις προπονητές έχασαν την δουλειά τους, οι δύο λίγο μετά από ήττες στα Τρίκαλα. Έφυγαν λοιπόν ο Λουκάς Καραδήμος από το Αιγάλεω, ο Σάκης Θεοδοσιάδης από την Βέροια και ο Βασίλης Βούζας από την Καλαμάτα.

Καλόπαιδα

Επική ανατροπή έκανε ο Ιωνικός εναντίον του Διαγόρα στην Νίκαια. Ήταν πίσω στο σκορ με 1-2 και μέσα σε τρία λεπτά στο τέλος πήρε την νίκη με 3-2. Χρειάστηκε βέβαια κατά το 80’ και μία «επίσκεψη» κάποιων γηγενών  φουσκωτών στον πάγκο των φιλοξενουμένων προκειμένου να τους …νουθετήσουν (sic).

Στο γόνατο

Είδαμε και το βίντεο του αγώνα των Μετεώρων με τον Πιερικό. Σφάξιμο στο γόνατο από τον διαιτητή που άλλαξε τρεις φορές την απόφαση του για να κατακυρώσει τελικά το ένα και μοναδικό γκολ του Πιερικού που έκρινε και την αναμέτρηση.

Δημοσιογραφικά

Άθλιες οι συνθήκες που οι συνάδελφοι στην Καλαμπάκα καλύπτουν τις ανάγκες του ρεπορτάζ των Μετεώρων. Ένα μικρό υπόστεγο μέσα στο γήπεδο χωράει μετά βίας δύο, τρία άτομα και όταν μπαίνει στον χώρο ο παρατηρητής όπως έγινε την Κυριακή καλύπτουν το ρεπορτάζ όρθιοι!!! Καλό θα είναι η νέα  Δημοτική αρχή να φροντίσει για την κατασκευή ενός χώρου που να μπορεί να φιλοξενεί τους αθλητικούς συντάκτες ώστε να κάνουν την δουλειά τους με ανθρώπινες συνθήκες…

Τμήμα Τένις

Φήμες αναφέρουν ότι ο Κώστας Παρδάλης επιστρέφοντας από το Λονδίνο όπου παρακολούθησε από κοντά τον Τσιτσιπά δρομολογεί τις εξελίξεις για την δημιουργία τμήματος Τένις στον Ερασιτέχνη!!!

Σαλάχ

Η είδηση που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση απ’ όλες χθες: Ο Σαλάχ ανέβασε βίντεο με το τραγούδι του Μητροπάνου, Ρόζα. Αν μη τι άλλο έχει μουσικό γούστο ο Αιγύπτιος άσσος της Λίβερπουλ…

Δεν ξεχνούμε

Ένας κόμπος στον λαιμό, ένα σφίξιμο στο στήθος και δυσάρεστες θύμησες κάθε μέρα τέτοιον χρόνο. Και οι εικόνες και τα γεγονότα εκείνης της μέρας να έρχονται ξανά μπροστά μας. Από την είδηση που έφτασε στα γραφεία της «Ενημέρωσης», από την προσπάθεια διασταύρωσης των ονομάτων των  παιδιών που ήταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο  (αρχικά αντί του Εξηνταφώτη είχε ακουστεί ότι συνεπιβάτης του Λαζαρίδη ήταν ο Απόστολος Τερζής), από τις στιγμές αρχαίας τραγωδίας όταν έφτασαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων οι γονείς των παιδιών, μέχρι  τις δύο κηδείες των παιδιών στην Χαλκηδόνα (του Παντελή) και στα Γιαννιτσά (του Λαζαρίδη).

«ΦΛΟΥ»

…19/11/1996, μαύρη μέρα…