Όρθιος και στο Τόκιο ο Μπαγλατσάκος!!!

Ο Τρικαλινός έδειξε και πάλι δείγματα της μεγάλης του αξίας

Στο Τόκιο της Ιαπωνίας πραγματοποιήθηκε  η μεγάλη μάχη που έδωσε ο Στέφανος Μπαγλατσάκος απέναντι στον Caz Janjira στα πλαίσια της διοργάνωσης που έγινε προς τιμήν του εμβληματικού Δασκάλου Yoshiji Soeno.

Ο Τρικαλινός κικμπόξερ ήρθε ισόπαλος με το αποτέλεσμα όμως να κρίνεται ως άδικο από την ελληνική γωνία όπου θεωρείται πως ο πρώτος και ο τρίτος γύρος ήταν υπέρ του Έλληνα μαχητή και μόνο ο δεύτερος για τον Janjira.

Σκληρή η μάχη με τον Γιαπωνέζο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι κριτές επίσημα έδωσαν τον πρώτο γύρο ισόπαλο. Σε κάθε περίπτωση είναι μια σημαντική επιτυχία αυτό το αποτέλεσμα και η εμφάνιση από τον Μπαγλατσάκο που … δεν γυρνά με άδειες βαλίτσες από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου .

O Φώτης Γεωργόπουλος που βρέθηκε στην γωνία του Μπαγλατσάκου σε δηλώσεις του ευχαριστεί την οργάνωση ‘Shidokan Karate – Shido Boxing’ και τον πρόεδρο Λήο Κατσούρα για αυτή την μεγάλη ευκαιρία και τιμή να κλειστεί αυτή η αναμέτρηση στην Ιαπωνία.

Ακόμα λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τρικαλινό αντιπρόεδρο Δημήτρη Λιούλιο που συνόδευσε την αποστολή και που έτρεξε και φρόντισε για την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε η διαμονή να είναι ακριβώς αυτή που πρέπει, να μην λείψει τίποτα, με μια έξοχη φιλοξενία και από πλευράς των Ιαπώνων. Τα καλύτερα έρχονται για τον Μπαγλατσάκο που καταφέρνει να κάνει εκ νέου υπερήφανη την πόλη καταγωγής του, τα Τρίκαλα!

Με τον Φώτη Γεωργόπουλο στο τέλος της αναμέτρησης

Ο ίδιος ο Στέφανος Μπαγλατσάκος σχολιάζοντας στην σελίδα του το αποτέλεσμα τόνισε: «Μέσα στη Μέκκα του kick boxing ο πρώτος μου αγώνας εδώ ολοκληρώθηκε με ισοπαλία. Αντικειμενικά άδικο το αποτέλεσμα καθώς η νίκη μου ανήκε. Αφήνω τις εντυπώσεις και τα συμπεράσματα σε σας. Εντός ολίγων ημερών θα προβληθεί ο αγώνας μου. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας που πάρα το γεγονός ότι ο αντίπαλος μου είχε ένα ολόκληρο γήπεδο δικό του η δικής σας έστω κι από μακριά ήταν μεγαλυτερη. I will be back. Soon!!! #Thank #you #for #your #support»