Δεν αποδέχεται τον ρόλο της “γλάστρας” ο Παρδάλης

Παίρνει αποφάσεις ια την παραμονή του ή όχι στο ΔΣ

Μόνο υποδειγματικά δεν λειτουργεί τον τελευταίο καιρό το ΔΣ της ΠΑΕ Τρίκαλα. Αν και ξεκίνησε με όρεξη ο Ηλίας Αϊβάζογλου τα κακά αποτελέσματα αλλά κυρίως οι αναρίθμητες “τρύπες” του παρελθόντος έχουν ήδη ανακόψει τον αρχικό ενθουσιασμό.

Η καθημερινή ενασχόληση με τα χρέη του παρελθόντος έχει αφήσει πίσω τις τρέχουσες εκκρεμότητες της ομάδας και υπάρχει μία γκρίνια η οποία όμως είναι σχετικά ελεγχόμενη καθώς φροντίζουν να μην αφήνουν μέσα ποσά μεγάλα τα οποία να δίνουν δικαίωμα προσφυγής στους παίκτες.

Το βασικότερο όμως είναι η έλλειψη παντελούς οργάνωσης και στην καθημερινότητα (πρόσφατο το παράδειγμα της αποστολής στην Κρήτη) αλλά και η αδυναμία συνεργασίας με ανθρώπους στα Τρίκαλα.

Ένας απο αυτούς που είχε διάθεση συνεργασίας ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη  Κώστας Παρδάλης ο οποίος δέχτηκε την πρόταση που του έγινε να μπει στο ΔΣ αλλά όπως διαπίστωσε λίγο καιρό μετά δεν του ζητείται η άποψη σε κανένα θέμα, παίζοντας ουσιαστικά τον ρόλο της “γλάστρας”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το νέο ΔΣ δεν έχει συνεδριάσει καμία φορά ενώ εγείρονται ερωτήματα ακόμη και για την μεταβίβαση των μετοχών και κατά πόσο η ομάδα έχει απεξαρτηθεί απο τον Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Και επειδή και η πορεία  και η παρουσία του Κώστα Παρδάλη στον χώρο είναι γνωστή, είναι προφανές πως δεν μπορεί να αποδεχτεί άλλο την κατάσταση αυτή οπότε και απο το περιβάλλον του διαρρέεται ότι είναι έτοιμος να τα βροντήξει.