Συγκίνηση και νοσταλγία

Στην εκδήλωση των Βετεράνων του ΑΟΤ

Μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του ΑΟ Τρίκαλα ξύπνησαν χθες βράδυ στην κοπή πίτας των Βετεράνων του ΑΟ Τρίκαλα. Μεγάλες δόξες που φόρεσαν και τίμησαν την «κυανέρυθρη» φανέλα θυμήθηκαν τα παλιά και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

«Πρέπει να έρθουν στην ομάδα παιδιά απο τα Τρίκαλα γιατί έτσι όπως πάμε σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν παλαίμαχοι Τρικαλινοί» είπε χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση του ο Στέφανος Πιάζας απευθυνόμενος στο νέο ιδιοκτήτη της ομάδας Ηλία Αϊβάζογλου ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση (βλέπε σχετικό θέμα του sportrikala.gr) μαζί με τους Νίκο Νίκογλου, Μπάμπη Σταμούλη, Θωμά Γράφα και αντιπροσωπεία παικτών.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν δύο παίκτες με μεγάλη προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο που φόρεσαν την φανέλα του ΑΟΤ, ο Αλέκος Κατσιαούνης και ο Τάκης Τσιρώνης. «Ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου ανήκει στα Τρίκαλα, αγάπησα την πόλη, έχω πολλούς φίλους εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο παλιός προτιέρο.

Τιμήθηκαν ακόμη  οι παλιοί παίκτες του ΑΟΤ Βησσάρης Μαντέλας, Δημήτρης Ρούσσας, Στέφανος Γκαραγκούνης, ο Χρήστος Κούγκουλος που αγωνίστηκε και στον ΑΟΤ αλλά υπηρέτησε και την διαιτησία, ο επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας Γιώργος Κουτανίτης, ο παλιός πρωταθλητής του στίβου και τώρα προπονητής Χρήστος Παπαχρήστος και οι δημοσιογράφοι Κώστας Παπαδογεώργος, Παναγιώτης Γιδόπουλος, Βαγγέλης Κοντοχρήστος.

Από παλιούς παίκτες διακρίναμε (εκτός των βραβευθέντων και του προέδρου) τον αειθαλή Λακη Κουτσάγια, τους Σωτήρη Καλαντζή, Ντίνο Μαυρίκο, Γιώργο Γεωργίτση, Γιάννη Χονδρό, Λάκη Κατσιάκο, Βαγγέλη Παραπραστανίτη, Θανάση Μπακάλη, Σωτήρη Μπεσίρη, Χρήστο Παπανικολάου, Νίκο Φάσσα, Λάκη Ρήγα, Ξενοφών Πάτρα, Χρήστο Σακελλαρίου, Γιώργο Λούκα, Χρήστο Ιακωβάκη, Χρήστο Πράπα, Νίκο Κατσιούλα, Γιώργο Μαλλιώρα, Βασίλη Χατζή, Τάσο Γκανά, Σάκη Πρεκατέ, Σοφοκλή Βουλόγκα, Κώστα Ζαφείρη, Ζήση Κουτσάγια.

Επίσης παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία βετεράνων παικτών του Ολυμπιακού Βόλου.

Το Ερασιτέχνη ΑΟΤ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Κώστας Παρδάλης ενώ από τον πολιτικό κόσμο παραβρέθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης (παλιός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής), οι Αντιδήμαρχοι Άκης Αναστασίου, Σοφία Αλεστά, ο Πολιτευτής της ΝΔ Σάκης Λιούτας ενώ την ΕΠΣΤ εκπροσώπησαν οι Στέφανος Παιδής, Αχιλλέας Ζήρας. Ακόμη στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Διευθυντής του ΙΚΑ Τρικάλων Βαγγέλης Γεωγολόπουλος.

Την πίτα ευλόγησε ο Πάτερ Εφραίμ Γιαννακός ενώ την διασκέδαση ανέλαβαν οι Σωτήρης Ντάκος, Γιώργος Χουχορέλος.

O βετεράνος δημοσιογράφος Κώστας Παπαδογεώργος τιμήθηκε απο τον Χρήστο Σιμορέλη
Ο Σάκης Λιούτας βράβευσε τον Αλέκο Κατσιαούνη
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης τίμησε τον Τάκη Τσιρώνη
Ο Κώστας Σγάρας που υπηρέτησε χρόνια τον ΑΟΤ βράβευσε τον Χρήστο Παπαχρήστο που δήλωσε ΑΟΤ και ΑΕΚ!
Ο Χρήστος Κούγκουλος παρέλαβε την πλακέτα απο τον θρύλο Σωτήρη Καλαντζή
Ο αντιδήμαρχος Άκης Αναστασίου τίμησε τον Στέφανο Γκαραγκούνη
Περισσότερα Τρικαλινά παιδιά ζήτησε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γιδόπουλος τον οποίο τίμησε ο Ηλίας Αϊβάζογλου
Ο Βαγγέλης Γεωργολόπουλος βράβευσε τον Τάκη Ρούσσα
Η αντιδήμαρχος Σοφία Αλεστά τίμησε τον Βησσάρη Μαντέλα
Ο Γιώργος Κουτανίτης τιμήθηκε απο τον Λάκη Κουτσάγια