Τρέχει κάτι τελικά με τον Συμελίδη;

Κάνει νερά τις τελευταίες μέρες...

Ο Παναγιώτης Συμελίδης είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος παίκτης του ΑΟΤ αυτή τη στιγμή.  Δίνει άλλη ταχύτητα στο παιχνίδι των κυανέρυθρων, δημιουργεί, σκοράρει. και έχει όλα τα στοιχεία ενός πολυσύνθετου παίκτη απαραίτητου σε κάθε ομάδα της Football League.

Εδώ και λίγο καιρό σάιτ της συμπρωτεύουσας αναφέρουν ότι ο Συμελίδης είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Απόλλωνα Πόντου καθώς έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό στην ομάδα και τα πράγματα είναι καλύτερα. Σε σχετική ερώτηση ο Θωμας Γράφας μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό είχε διαψεύσει ότι υπάρχει θέμα, αλλά η συμπεριφορά του παίκτη το τελευταίο χρονικό διάστημα εγείρει και πάλι κάποιες ανησυχίες.

Επικαλούμενος την μία πόνους, την άλλη ενοχλήσεις δεν προπονείται τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα άπαντες στον ΑΟΤ να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα ενώ κύκλοι της διοίκησης δεν κρύβουν ότι είναι εξοργισμένοι και θεωρούν την συμπεριφορά του παίκτη άκρως αντιεπαγγελματική.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο αναμένεται να λυθεί εντός των επομένων 24ωρων διότι ουδείς δέχεται το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τόσο απο την αγωνιστική μεταμόρφωση όσο και απο την οικονομική συνέπεια να χαλάσει απο μεμονωμένες συμπεριφορές…