Προπόνησε και …χαιρέτησε ο Γράφας-τα νέα σενάρια

Δεν είχε όρεξη να βγαλει αγγαρεία για το ματς της Κυριακής και είπε αντίο από σήμερα ο Θωμάς  Γράφας

Χειρότερο τέλος δεν θα μπορούσε να έχει η δεύτερη θητεία του Θωμα Γράφα  στον πάγκο του ΑΟΤ. Ο Αθηναίος τεχνικός μετά την προπόνηση της Πέμπτης χαιρέτησε τους παίκτες ανακοινώνοντας τους την παραίτηση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας . Αιτία φυσικά είναι η διαρροή  που τον φέρει εκτός πλάνων  και σχεδιασμού της νέας διοίκησης, οπότε ο προπονητής που ήταν κόκκινο πανί για όλους γλίτωσε και το…κράξιμο που θα άκουγε στο  αγώνα της κυριακής.

Αξίζει πάντως να τονιστεί πως  ο κ.  Γράφας  υποστήριξε ότι   ο νέος επνεδυτής ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα

Μιλώντας στο FL  ο Αθηναίος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά :

 

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Αϊβάζογλου και τους συνεργάτες του για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκαναν να μείνω στην ομάδα. Με αγκάλιασαν από το πρώτο λεπτό, όμως για καθαρά προσωπικούς λόγους πήρα αυτή την απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τη νυν και πρώην διοίκηση και να ευχηθώ στην ομάδα των Τρικάλων ό,τι καλύτερο, γιατί αξίζει κάτι παραπάνω».

 

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τη νυν και πρώην διοίκηση και να ευχηθώ στην ομάδα των Τρικάλων ό,τι καλύτερο, γιατί αξίζει κάτι παραπάνω».

Πλέον το νέο διοικητικό σχήμα θα ξεκινήσει πιο γρήγορα τον κύκλο επαφών για τον νέο τεχνικό της ομάδας και ήδη σε προτεραιότητα είναι ο πρώην τεχνικός Κ Παναγόπουλος