Επιτέλους πάθος , διάθεση και πρώτη νίκη από τον ΑΟΤ!

Ωραία εμφάνιση και νίκη του ΑΟΤ με 2-0 επι του Κισσαμικού

Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο ο Ράτκο Ντόστανιτς και αρκετοί παίκτες μετά τις δύο ήττες με Δόξα και Απόλλων Πόντου έβγαλαν χαρακτήρα σήμερα το απόγευμα κόντρα στον Κισσαμικό πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επι της Κρητικής ομάδας.

Ο Ντόστανιτς προχώρησε σε αρκετές αλλαγές ξεκινώντας βάζοντας στο κέντρο της άμυνας τον Συριόπουλο μαζί με τον Γκότοβο, δεξιά τον Πάνο ενώ αριστερά τοποθέτησε τον Γκόλια.

Η βασική αλλαγή είναι ότι πέρασε μπροστά τον Γκουγκούδη, αρχικά δεξιά και στην συνέχεια αριστερά με τον παίκτη να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΑΟΤ. Σπουδαία δουλειά έκανε και ο Τριανταφυλλάκος που συμμάζεψε τα πράγματα στον χώρο του κέντρου ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον Ταϊρη ο οποίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.

Αγωνιστικά, τα Τρίκαλα αιφνιδιάστηκαν στο πρώτο πεντάλεπτο με τον Κισσαμικό να βγάζει τρεις ευκαιρίες αλλά στην συνέχεια επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τον Ντόστανιτς και τους συνεργάτες του ήταν τα πολλά κενά στην άμυνα στην επανάληψη αλλά όπως είπαμε ο Ταϊρης ήταν εξαιρετικός.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πουλικίδη (Δράμας) με βοηθούς τους κ.κ. Τσακίρη (Δράμας), Φαλτάκα (Γρεβενών). Έδειξε κίτρινη κάρτα στους Συριόπουλο (10′), Συμελίδη (53′), Γιουκαρή (66′)  των Τρικάλων και τον Ζιούλη (24′) του Κισσαμικού

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Γιουκαρής (75′ Ρούνεϊ), Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης (88′ Καπός), Πάνος, Συμελίδης, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Ράντι (6ο’ Μακρίδης)

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Παπαχρήστος, Τόλι, Ζιούλης, Σισέ, Σελινιωτάκης, Σάλιακας, Αποστολόπουλος (73′ Βρεττός), Μαλονγκά, Αρναρέλλης (73′ Σιμόν)

Το παιχνίδι όπως μετέδωσε το sportrikala.gr:

2′ Φάουλ του Σάλιακα, η μπάλα σκάει μπροστά στον Ταϊρη ο οποίος διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ

3′ Κοντινή προβολή ο Μαλονγκά διώχνει εντυπωσιακά ο Ταϊρης ξανά

5′ Ο Αρναρέλλης απο καλή θέση σουτάρει για να περάσει η μπάλα επικίνδυνα παράλληλα απο την εστία του Ταϊρη

7′ Γκολ του Πάνου ακυρώνεται ως οφσάιντ. Φάνηκε να είναι καθαρό καθώς ο Πάνος πήρε την κεφαλιά πίσω απο τους αμυντικούς μετά από φάουλ του Ράντι.

9′ Σουτ του Ράντι διώχνει ο Παπαδόπουλος και ο Συμελίδης δεν προλαβαίνει το ριμπάουντ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

17′ Σουτ του Μαλονγκά απο καλή θέση άουτ

20′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα καθώς μετά απο φάουλ του Γκόλια ο Τριανταφυλλάκος εξ επαφής έστειλε την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι!

23′ Πέναλτι καθαρό κερδίζει ο Συμελίδης απο τον Ζιούλη μέσα στην περιοχή!

24′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ Ο Συμελίδης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, 1-0!!!

33′ Σουτ του Γκουγκούδη άουτ

47′ Κεφαλιά Σάλιακα άουτ

50′ Αποβάλλεται απο τον πάγκο ο Γενικός Αρχηγός των Τρικάλων Ζήσης Κατσαντώνης για διαμαρτυρία προς τον Α’ βοηθό κ. Τσακίρη ο οποίος είναι όντως προκλητικός

55′ Κεφαλιά Αρναρέλλη περνάει άουτ

60′ Αποχώρησε τραυματίας ο Ράντι απο το παιχνίδι

62′ ΓΚΟΟΟΛ Μετά απο φάουλ του Γκόλια, κεφαλιά του Πάνου στο δοκάρι και απο κοντά ο Συριόπουλος το 2-0!!!

80′ Κεφαλιά απο κοντά του Ζιούλη στην αγκαλιάβτου Ταϊρη

85′ Ο Ρούνει έκλεψε την μπάλα αλλά τον πρόλαβε ο Παπαδόπουλος γλυτώνοντας την ομάδα του απο βέβαιη παραβίαση

87’΄Σουτ του Βρεττού, νέα εντυπωσιακή απόκρουση Ταϊρη

89′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Ο Παπαδόπουλος βγήκε έξω απο την εστία του για να μαρκάρει ξανά τον Ρούνει ο οποίος τον απέφυγε αλλά ενώ ήταν κενή η εστία δεν βγήκε φάση με τον Σισέ να διώχνει

89′ Ο Ταϊρης διώχνει ξανά εντυπωσιακά σουτ του Τόλι

90′ Κοντινή προβολή του Σιμόν άουτ

90+ Ο Βρεττός μετά απο εντυπωσιακή ενέργεια του Μαλονγκά σουτ απο κοντά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι, μεγάλη ευκαιρία