Είχε ξοφλήσει τα ασφάλιστρα ο ΑΟΤ προ της Καλλιθέας

E4875326F61E69C93D656D3214B73BE3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του flnews.gr

Ο ΑΟ Τρίκαλα παραδέχτηκε στην εκδίκαση της ένστασης της Καλλιθέας ότι έως το μεταξύ τους ματς είχε πληρώσει τους τέσσερις μήνες που χρωστούσε για τα ασφάλιστρα.

Η ένσταση της Καλλιθέας σε βάρος του ΑΟ Τρίκαλα για ασφαλιστικά θέματα θα έχει την ίδια κατάληξη με τις προηγούμενες. Ωστόσο, στην εκδίκαση που έγινε την Τετάρτη (30/05) το πρωί προέκυψε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση. Ποια είναι αυτή; Η παραδοχή του ΑΟΤ ότι δύο μήνες πριν το ματς στο Ελ Πάσο εξόφλησε απλήρωτα ασφάλιστρα τεσσάρων μηνών!

Το FL News σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ της εκδίκασης…

Η αθηναϊκή ομάδα είχε κινηθεί νομικά σε βάρος των Θεσσαλών, υποστηρίζοντας ότι η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα δεν ήταν συνεπής στο άρθρο 12 της προκήρυξης το οποίο προβλέπει αποβολή από το πρωτάθλημα αν μία ομάδα δεν καταβάλλει τα ασφάλιστρα τριών μηνιαίων δόσεων. Η Καλλιθέα απολογήθηκε με υπόμνημα και το «παρών» έδωσε μόνο ο δικηγόρος του ΑΟΤ, Αργύρης Λίβας.

Ο νομικός των «κυανέρυθρων», ανέφερε:

«Αναφερόμαστε στην απόφασή σας, την 75/2018. Εκτός του ότι δεν προβλέπεται ένσταση, εμείς τον Μάρτιο παίρνουμε ένα έγγραφου από τη Football League που λέει ότι χρωστάμε τέσσερις μήνες, 11.100 ευρώ, μέχρι τις 27/04 για τα ασφάλιστρα. Στις 18/05 πληρώνουμε και έχουμε και την απόδειξη από τη διοργανώτρια».

Η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου τόνισε ότι δεν μπορεί να μπει στην ουσία της υπόθεσης, γιατί η ένσταση είναι μη νόμιμη και ο Λίβας είπε: «Ο ισχυρισμός μας είναι ότι έχουμε εξοφλήσει στις 18 Μαΐου, δηλαδή πριν τον αγώνα. Έχουμε καταθέσει επιταγή, έχουμε εξοφλήσει Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και μένει το ποσό από το παιχνίδι και μετά».

Σε εκείνο το σημείο η πρόεδρος της έδρας ρώτησε αν ο ΑΟ Τρίκαλα μετέχει στην κεντρική ασφάλιση και πήρε θετική απάντηση, με τον Λίβα να επαναλαμβάνει:

«Σε ιδιωτική ασφαλιστική είμαστε ασφαλισμένοι. Χρωστούσαμε τέσσερις μήνες. Τον Μάρτιο μας έστειλε έγγραφο η λίγκα. Πριν τον αγώνα, στις 18/05 καταθέτουμε επιταγή που αντιστοιχεί στους τρεις πρώτους μήνες. Την ώρα του αγώνα, που είναι στις 20 Μαΐου, χρωστάμε ασφάλιστρα από τις 27 Μαρτίου έως τις 27 Απριλίου».

«Το αν έχετε εξοφλήσει, θα πρέπει να το πείτε στο συμβούλιο», είπε η Μπόζνου και επανέλαβε ότι δεν μπορούσε να μπει στην ουσία της υπόθεσης. Έτσι, έδειξε ότι θα διαβιβάσει το θέμα στη διοργανώτρια αρχή.