Μοναδικές εμπειρίες για Κ12 και Κ14 του ΑΟΤ στα Σπάτα

Αγωνίστηκαν απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕΚ

Σε μια ημέρα γεμάτη αγωνιστικές συγκινήσεις και αξέχαστες εμπειρίες , τα τμήματα Κ12 και Κ14 του ΑΟ Τρίκαλα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, όπου αγωνίστηκαν σε φιλικούς-εκπαιδευτικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της “Ένωσης”.
Η ομάδα Κ14 του ΑΟΤ πανηγύρισε μάλιστα και μια σπουδαία νίκη, ενώ στην Κ12, έστω και αν οι ομάδες του ΑΟΤ ηττήθηκαν σε δύο από τα τρία γκρουπ, και έφεραν ισοπαλία στο τρίτο, έδειξαν την αγωνιστική αξία των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Πέρα από τα αποτελέσματα, η ουσία κρύβεται στην εξαιρετική αγωνιστική παρουσία των Τρικαλινών παιδιών. Με ταλέντο, πάθος και ψυχή, άφησαν άριστες εντυπώσεις, αποδεικνύοντας την ποιοτική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα.
Σημαντικότατες οι εμπειρίες και παραστάσεις που αποκόμισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, με τους προπονητές Νίκο Βαλομάνδρα και Βασίλη Μπαλλά οι οποίοι συνόδεψαν τα παιδιά, να νιώθουν περήφανοι για την αγωνιστικότητα και το ήθος των παιδιών του ΑΟΤ.
Το όμορφο ταξίδι στην Αθήνα θα μείνει σίγουρα χαραγμένο στη μνήμη των παιδιών, αποτελώντας μια ξεχωριστή στιγμή στην αγωνιστική τους πορεία.

-Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Ακαδημίας της ΑΕΚ για την υποδοχή και την φιλοξενία που επιφύλαξαν στα παιδιά της Ακαδημίας του ΑΟΤ.