Τιμήθηκε ο δικός μας Χρήστος Τσέκος

Για τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του κυπέλλου Κόρατς το 1994

Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή και πολύ έντονη συναισθηματικά. Η βράβευση της ομάδας του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το 1994 το Κύπελλο Κόρατς, 30 χρόνια μετά τον θρίαμβο της Τεργέστης, έφερε πολλά από τα μέλη εκείνης της ομάδας και εκείνης της διοίκησης στο PAOK Sports Arena και το γήπεδο γέμισε αναμνήσεις.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες και ο Χρήστος Τσέκος, πολιτογραφημένος πλέον Τρικαλινός, αφο΄θ εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην πόλη μας.

Ο πρόεδρος εκείνης της ομάδας Απόστολος Οικονομίδης βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάση Χατζόπουλο.

Ο προπονητής του Κυπελλούχου Κόρατς ΠΑΟΚ, ο σπουδαίος Σούλης Μαρκόπουλος βραβεύτηκε από τον Αντώνη Τσαλόπουλο, της mateco Hellas, χορηγού ονοματοδοσίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ το 1994.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, βραβεύτηκε από τον κ.Θωμά Τζόκα, πρόεδρο και CEO της winmasters, μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Μπουντούρης βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Ο Γιώργος Μπαλογιάννης βραβεύτηκε από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βασίλη Τριλυράκη.

Ο Αχιλλέας Μαματζιόλας παρέλαβε την τιμητική του πλακέτα από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάση Χατζόπουλο.

Ο Χρήστος Τσέκος παρέλαβε την τιμητιμή του πλακέτα από τον κ.Τσαλόπουλο.

Ο βενιαμίν εκείνης της ομάδας Γιώργος Βαλαβανίδης βραβεύτηκε από τον κ.Τριλυράκη.

Ο έφορος εκείνης της ομάδας Άγγελος Μιχόπουλος βραβεύτηκε από τον Γενικό Γραμματέα του ΑΣ ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής Αλέξανδρο Πολυχρονάκο.

Στην αναμνηστική φωτογραφία που ακολούθησε, συμμετείχαν μέλη του ΔΣ εκείνης της εποχής και στελέχη, όπως οι κ.κ. Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Καρακούσης και Νικηφόρος, αλλά και τρεις από τους φιλάθλους που είχαν ταξιδέψει ως την Τεργέστη με ένα πούλμαν, από το ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4, σε ένα ιστορικό ταξίδι.