Σίγουρος για νίκη της Γεωργίας ο Σανιόλ

Ο Βίλι Σανιόλ, στη συνέντευξη Τύπου, πριν το κρίσιμο ματς με την εθνική Ελλάδος, που θα κρίνει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η Γεωργία μπορεί να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Τιφλίδα, την παραμονή του αγώνα με τη Ελλάδα: “Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε και να αποθεραπευτούμε μετά το ματς με το Λουξεμβούργο. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, είμαστε σιγουροι για νίκη . Στην τελευταία προπόνηση θα επικεντρωθούμε κυρίως στις τακτικές λεπτομέρειες. Δεν θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλά να κάνουμε εμείς”.

Για την Ελλάδα και τι χρειάζεται να κάνει η Γεωργία για να προκριθεί: “Όταν ακούσαμε ότι η Ελλάδα θα είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους μας, ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Είναι μία ομάδα με δυνατούς παίκτες και φυσικά μιλάμε για ένα παιχνίδι τελικό. Για να κερδίσεις τέτοια ματς χρειάζεσαι νοοτροπία νικητή. Το να ονειρεύεσαι απλά δεν είναι αρκετό. Οι παίκτες είναι κάτι περισσότερο από έτοιμοι για να κερδίσουν”.