Παλεύουμε για το περιβάλλον

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη, ο Μορφωτικός σύλλογος Ράξας, τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, η Κοινότητα Ράξας, ο Δήμος Τρικκαίων, και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης «ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ», διοργανώνουν δενδροφύτευση και καθαρισμό την:

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στην Ράξα Τρικάλων

(δίπλα στο γήπεδο του χωριού)

Ώρα 11:00

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα «Παλεύουμε»

Το ευρύ κοινωνικό πρόγραμμα του ΑΠΣ Τρίκαλα «Παλεύουμε» έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενημέρωσης και συμμετοχής, σε πράξεις και ενέργειες που έχουν να κάνουν με ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.

Με βασικό κοινό:

α) τους μαθητές του συλλόγου μας και τους γονείς τους,

β) τους μαθητές και τους κατοίκους της Ράξας

γ) τους μαθητές των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

και δ) το ευρύ κοινό.

  • το πρόγραμμα «Παλεύουμε για το περιβάλλον» φιλοδοξεί να προάγει και να συμβάλλει στο μέτρο του δυνατού, στην αγάπη προς τη φύση, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.
  • με το πρόγραμμα «Παλεύουμε για το περιβάλλον» θα μάθουμε, θα γνωρίσουμε, θα προλάβουμε και πάνω απ’ όλα θα συνειδητοποιήσουμε ότι το περιβάλλον είναι πάνω απ’ όλα δική μας ευθύνη!
  • το πρόγραμμα «Παλεύουμε για το περιβάλλον», θα πλαισιωθεί από διάφορες δραστηριότητες αναψυχής για μικρούς και μεγάλους (τοξοβολία,flyfox, παραδοσιακά παιχνίδια, παραδοσιακή φασολάδα, κτλ)

 

Πληροφορίες

  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους κουβαδάκι και φτυαράκι (ή κάποιο άλλο σκαπτικό εργαλείο) και δοχείο για νερό.
  • Επίσης, οι οικογένειες μπορούν να προγραμματίσουν ένα πικ νικ μεταξύ τους ή με την παρέα τους.

 

Σας περιμένουμε…

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

 Νίκος Τσιακάρας