Οι προκρίσεις ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ πάνε πιο πίσω το φινάλε της σεζόν

Αναβλήθηκε το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Σε αναβολή οδηγήθηκε και επίσημα το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με τις δύο ομάδες να ζητούν από κοινού την αναβολή της αναμέτρησης μετά την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Conference League.

Η ημερομηνία για τη συγκεκριμένη αγωνιστική υπάρχει αφού θα μετακυληθούν οι αγωνιστικές προς τα πίσω και θα προστεθεί μία αγωνιστική την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 που δεν υπήρχαν παιχνίδια.

Το πρόβλημα όμως υπάρχει αν κάποιος από τους δύο (ή και οι δύο) περάσουν στα ημιτελικά. Εκεί ο πρώτος αγώνας για το Conference League είναι στις 2/5 και μία ημέρα νωρίτερα υπάρχει αγωνιστική στα play off και συγκεκριμένα η 9η όπου παίζουν Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Μοναδική λύση λοιπόν, θα είναι να πάει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος πίσω και αντί για τις 18 να γίνει στις 25 και τα play offs να μην τελειώσουν στις 12/5. Αλλά αργότερα.

Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει πρόβλημα με την OPAP Arena αφού ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 29/5 και η ΟΥΕΦΑ έχει ζητήσει το γήπεδο δύο εβδομάδες πριν από τον αγώνα, γιαυτό και η ΑΕΚ είναι αρνητική σε ενδεχόμενο νέας αναβολής.