Μόρας: «Θα μπορούσαμε και να το είχαμε χάσει…» (Βίντεο)

Οι δηλώσεις του προπονητή του Νέου Κεραμιδίου Βαγγέλη Μόρα

Ορθολογικά αντιμετώπισε το παιχνίδι και την εξέλιξη του στο τέλος της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Μόρας που δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε τους τρεις πόντους αλλά από εκεί και πέρα καμιά φορά αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι καλό είναι να μην το χάσεις. Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος χάσαμε την ηρεμία μας που είχαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να διεκδικήσουμε την νίκη.  Θα μπορούσαμε και να το είχαμε χάσει το ματς και αυτό θα μπορούσε να είναι το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί. Στην φάση που βρισκόμαστε πρέπει όλοι μας να δώσουμε κάτι περισσότερο γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο γιατί άλλες ομάδες θέλουν να ανέβουν και άλλες να παραμείνουν. Δεν πρόκειται να σου χαριστεί τίποτα. Ο στόχος μας είναι ένας αλλά για να τα καταφέρεις πρέπει να κερδίζεις. Δεν έχουμε πλέον το μαξιλαράκι ενός αρνητικού αποτελέσματος όπως πριν»

Ο Βαγγέλης Μόρας συνεχάρη την ομάδα των Τρικάλων για την προσπάθεια και στάθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που «δεν βοήθησε να παίξουμε»

Για την φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε στα Τρίκαλα απάντησε μάλλον διπλωματικά: «Θα μπορούσε να δοθεί και σε μας ένα στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ ότι η διαιτησία ήταν 50-50″.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μόρα: