Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο

Με βίντεο της στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να δώσει τέλος στις φήμες για την υγεία της, η Κέιτ Μίντλετον, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από καρκίνο.

Συγκεκριμέναανακοίνωσε αρχικά ότι, όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, τον Ιανουάριο, δεν ήξερε ότι έπασχε από καρκίνο.

“Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική ομάδα μου συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας“, δήλωσε.

“Σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ μην χάνετε την πίστη ή την ελπίδα σας. Δεν είστε μόνοι σας”, πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμη πως “ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας”. “Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σαρλότ και τον Λουί με τρόπο που να είναι κατάλληλος για αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι καλά”, συνέχισε, τονίζοντας ότι η οικογένειά της χρειάζεται αυτή τη στιγμή “λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα”.

Σύμφωνα με το BBC, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν αναμένεται πλέον να εμφανιστούν με τη βασιλική οικογένεια την Κυριακή του Πάσχα ενώ η πριγκίπισσα δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στα επίσημα καθήκοντά της.

Το παλάτι δήλωσε επίσης ότι η ξαφνική απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από μια επιμνημόσυνη δέηση στα τέλη Φεβρουαρίου, οφειλόταν στη διάγνωση της συζύγου του με καρκίνο.