Άνετο τρίποντο ΑΟΤ, πατάει πιο γερά στην κατηγορία…

Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν με 4-0 την Λευκίμμη στο στάδιο

Τα Τρίκαλα επιβλήθηκαν εύκολα της Λευκίμμης από την Κέρκυρα που έχει ήδη υποβιβαστεί με 4-0 και πατάνε πλέον πιο γερά στην κατηγορία, ωστόσο για να είναι 100% σίγουρα θα πρέπει να πάρουν μερικούς ακόμη βαθμούς στην συνέχεια.

Με διάθεση και πλουραλισμό στο παιχνίδι τους έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και η Λευκίμμη προβλημάτισε μόνο για λίγο, στις αρχές της επανάληψης, όταν και απείλησε με ισοφάριση στο γκολ του Αλεξίου ,με τον Γρηγοριάδη να έχει δοκάρι.

Στα τελευταία όμως 25 λεπτά τα Τρίκαλα ήταν καταιγιστικά, σημείωσαν άλλα τρία τέρματα, είχαν ένα δοκάρι και πήραν μία εμφατική νίκη.

Μπήκαν δυνατά τα Τρίκαλα

Στο 9’ απείλησαν για πρώτη φορά σοβαρά όταν σουτ το Βασιλείου έδιωξε με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Λευκίμμης Μοτσοβίλα ενώ στο 19’ σουτ του Κατσαντώνη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το γκολ ήρθε στο 25’ όταν μετά από κόρνερ του Γεωργάκη ο Αλεξίου με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας ο 0-1.

Η Λευκίμμη στο 30’ παραλίγο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από σέντρα του Μουζακίτη ο Νίτας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ ενώ αμέσως μετά σουτ του Γιάννη Σκόνδρα έφυγε άουτ.

Στο 40’ ο Γεωργάκης με εξ επαφής κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κώστόπουλου επέτυχε να κάνει το 2-0 μιας και ο Παγκράτης απομάκρυνε εντυπωσιακά!

Δοκάρια εκατέρωθεν…

Μη έχοντας τίποτα να χάσει η Λευκίμμη μπήκε πιο ζωηρά στην επανάληψη. Στο 53’ μάλιστα άγγιξε την ισοφάριση όταν καλά εκτελεσμένο φάουλ του Γρηγοριάδη λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!!!

Στο 63’ ο Θέμης Αλεξίου πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παγκράτη…

2-0 από τον Νίκο Σκόνδρα

Ο Νίκος Σκόνδρας που είχε κάμποσο καιρό να σκοράρει «κλείδωσε» το παιχνίδι στο 67’ όταν με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γεωργάκη από τα τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λευκίμμης για δεύτερη φορά.

Γκολ και από τον Γιάννη Σκόνδρα

Η νίκη «κλείδωσε» για τα καλά όταν στο 77’ ο Ζαϊμι με φάουλ από τα δεξιά βρήκε στην καρδιά της άμυνας της Λευκίμμης τον Γιάννη Σκόνδρα που μ κοντινή προβολή σημείωσε το 3-0.

Στην συνέχεια Μαγκούτης και Νίκος Σκόνδρας έχασαν ευκαιρίες για να διευρύνουν και άλλο το σκορ.

Το κερασάκι στην τούρτα

Στην εκπνοή ο Αλεξίου κέρδισε πέναλτι από τον Μοτσοβίλα και ο Ζαϊμι από την άσπρη βούλα  διαμόρφωσε το τελικό 4-0!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαργιόλας (ΕΠΣ Καρδίτσας) με βοηθούς τους κ.κ. Βαλιώτη (ΕΠΣ Λάρισας), Μπασινό (ΕΠΣ Λάρισας). Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπραντίτσα των Τρικάλων

ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης  Μπρισίμης): Παπαδόπουλος, Τζέλης (84’ Μαλακασιώτης), Γιάννης Σκόνδρας (84’ Πατρώνης), Κωστόπουλος, Γεωργάκης, Σαμαντάς (70’ Μαγκούτης), Βασιλείου (57’ Μπέκας), Μπραντίτσας (57’ Ζαϊμι), Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης, Αλεξίου

Λευκίμμη (Χρήστος Αγγέλης): Παγκράτης, Μοτσοβίλα, Σπύρος Μπαλός, Παπαθανασίου (89’ Κουρής), Τσοπανάς, Μουζακίτης (90’ Ρέτσης), Βασσάκης,  Κωστακιώτης, Τσούτσης, Νίτας (80’ Επαμεινώντας Μπαλός), Γρηγοριάδης