Tρίποντο η Λάρισα εκτός έδρας

Eκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η ΑΕΛ με σκορ 1-2 επί του ΠΑΟΚ Β’, στο Γήπεδο Μακεδονικού, στο  εξ αναβολής 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2.

Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν ο Κοσσονού στο 48ο λεπτό και ο Στίνα στο 52ο λεπτό, ενώ ο ΠΑΟΚ Β’ το μόνο που κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο Τσοπούρογλου στο 62ο λεπτό.

Τρεις αγωνιστικές απομένουν μέχρι να πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου στη Super League 2. Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα ξεκινήσουν στις 17 Μαρτίου.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 βρίσκεται λίγο πριν την τελική ευθεία όσον αφορά την κανονική περίοδο, καθώς πρακτικά απομένουν τρία ακόμη Σαββατοκύριακα για να ολοκληρωθεί.

Βάσει της κατάρτισης του προγράμματος που έχει κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν η Super League 2, η 22η αγωνιστική για τον 2ο όμιλο και η 26η αντίστοιχα για τον 1ο θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Μαρτίου. Ουσιαστικά τότε θα πέσει η αυλαία της κανονικής σεζόν.

Αμέσως μετά θ’ ακολουθήσουν οι αγώνες των πλέι οφ και των πλέι άουτ οι οποίοι θα γίνονται πρακτικά τις ίδιες ημερομηνίες. Η διαφορά είναι ότι οι αγώνες των πλέι οφ θα έχουν διάρκεια 8 αγωνιστικές ενώ αυτοί των πλέι άουτ 10 αγωνιστικές.

 

ΠΑΟΚ Β’ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Παναγιώτου (55′ Πανίδης), Παντεκίδης, Φίλων, Κωττάς, Γιαξής, Σνάουτσνερ (30′ λ.τρ Τσοπούρογλου), Γκούμας (55′ Σπυράκος), Δαρέλας (81′ Σαποβάλοφ), Κανίς (81′ Κουαλιάτα).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλος), Θ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου (79′ Γιανναράκης), Θωμαΐδης, Στίνα, Μαυριάς (70′ Νίνο), Κοσσονού (86′ λ.τρ Μορέιρα), Φατάι (86′ Κόσι