5ος Βαλκανιονίκης ο Καψούρας της ΓΕΑΤ

Στους αγώνες που έγιναν στο Βελιγράδι

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο 19χρονος ταλαντούχος sprinter αθλητής της ΓΕΑ Τρικάλων Νίκος Καψούρας ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Στίβου, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μικρής Πίστας στην κατηγορία κ20 που έγινε στο Βελιγράδι στις 4/2/24 . Ο αθλητής μας έλαβε μέρος στα 60μ και στον προκριματικό πέτυχε ατομικό ρεκόρ 6΄΄90 που του έδωσε την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Στον τελικό πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με επίδοση 6΄΄89 που του έδωσε την θέση του 5ου Βαλκανιονίκη.
Τον νεαρό αθλητή γυμνάζει ο έμπειρος συνεργάτης ομοσπονδιακός προπονητής των δρόμων ταχύτητας και προπονητής του συλλόγου μας Βαγγέλης Κατσιάβας ο οποίος μας είπε ότι :
Νιώθω εξαιρετικά υπερήφανος για την σπουδαία επιτυχία του αθλητή μου καθώς η περσινή αγωνιστική περίοδος καθώς και η αρχή της φετινής στέφθηκε με μεγάλες επιδόσεις και νέα ατομικά ρεκόρ. Σε όλες αυτές τις μεγάλες επιτυχίες βοήθησαν όλοι οι προπονητές του συλλόγου μας γιατί έθεσαν τις βάσεις της εξέλιξης του αθλητή σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της αθλητικής του σταδιοδρομίας καθώς ο Νίκος ασχολείται με τον στίβο από την ηλικία των 7 ετών.
Δηλώσεις του Νίκου Καψούρα.
Μετά το τέλος του αγώνα απόλυτα φανερά ικανοποιημένος ο νεαρός sprinter μας είπε τα εξής:
Η συμμετοχή μου στο Bαλκανικό Πρωτάθλημα ήταν ένα όνειρο ζωής που εκπληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο. Γυρνάω γεμάτος νέες εμπειρίες και με πολλή όρεξη να κυνηγήσω υψηλότερες επιδόσεις στο μέλλον. Πέτυχα στον προκριματικό και στον τελικό δύο νέα ατομικά ρεκόρ , ίσως η έλλειψη προπόνησης,κατά την χειμερινή προετοιμασία,λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων,να μου στέρησε έναν καλύτερο χρόνο ,αλλά αυτό μου δίνει τεράστιο κίνητρο για να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό που είμαι υγιής, την οικογένειά μου ,τον προπονητή μου Βαγγέλη Κατσιάβα, και την ομάδα μου Γ.Ε.Α. Τρικάλων, για την αγωνιστική βοήθεια που μου προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια.