Τα βρόντηξε ο Θεοδοσιάδης!!!

Υπέβαλλε την παραίτηση του που έγινε δεκτή

Απογοητευμένος απο την εικόνα της ομάδας στην Κατερίνη και την ήττα απο τον Βατανιακό ο Σάκης Θεοδοσιάδης υπέβαλλε σήμερα την παραίτηση του που έγινε δεκτή απο την διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα.
Ο Θεοδοσιάδης δεν μπορούσε να αντιληφθεί το πως η ομάδα παρουσιαζόταν απο Κυριακή σε Κυριακή τόσο διαφορετική και ήταν έντονα προβληματισμένος απο την εικόνα της ιδίως στην Πτολεμαϊδα και την Κατερίνη.
Την ομάδα προπόνησε σήμερα ο Τάκης Ρούσσας ο οποίος θα είναι ο υπηρεσιακός προπονητής μέχρι να προσληφθεί κάποιος άλλος.
Η ανακοίνωση της παραίτησης του Σάκη Θεοδοσιάδη απο τον Ερασιτέχνη ΑΟΤ:
Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Σάκης Θεοδοσιάδης, από την θέση του προπονητή του ΑΟ Τρίκαλα. Σήμερα 12/2/24, χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές στο αθλητικό κέντρο και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Η διοίκηση της ομάδας την έκανε αποδεκτή, τον ευχαριστεί για την προσφορά και την αγάπη του προς τον σύλλογο και του εύχεται ό,τι το καλύτερο στη συνέχεια, τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένειά του.

 

Οι επιδόσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη

Ο Σάκη Θεοδοσιάδης διαδέχτηκε τον Βασίλη Καλογιάννη λίγο πριν τα Χριστούγεννα και κοουτσάρισε την ομάδα σε 7 ματς επιτυχγάνοντας δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με πιο βαριά αυτή στην Πτολεμαϊδα απο τον Εορδαϊκό με 5-1.

Κάθισε στον πάγκο και σε δύο αγώνες κυπέλλου  της ΕΠΣΤ όπου είχε ισάριθμες νίκες.