Πρόκριση ΑΟΤ επί του αξιόμαχου Καστρακίου

Επιβλήθηκε με 2-0 στο στάδιο για το κύπελλο της ΕΠΣΤ

Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε στο στάδιο 2-0 του Εθνικού Βράχου Καστρακίου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του ερασιτεχνικού κυπέλλου.
Για την ομάδα των Τρικάλων που είχε την πλήρη υπεροχή στο παιχνίδι, αγωνίστηκαν κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και ο νεαρός Τριανταφύλλου από την Κ16 της ομάδας.
Εκτός από τα δύο γκολ, ο ΑΟΤ είχε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας Ζαρόπουλος που έχει περάσει και από τον ΑΟΤ, κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Το Καστράκι αν και είχε αρκετές απουσίες στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να φέρει το σκορ στα ίσα στο 60′ όταν χτύπημα φάουλ του Γιαννούλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Τα γκολ του ΑΟΤ σημείωσαν οι Μάγγος στο 30΄ και Αλεξίου στο 68΄.
Η προσοχή όλων στρέφεται τώρα στο ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Βατανιακό στην Κατερίνη.
Διαιτητές οι Κοντινός, Αλεξόπουλος, Δερμάνης.
ΑΟΤ (Θεοδοσιάδης):  Αναγνώστου, Μάγγος, Πατρώνης, Τζιώρας, Κωστόπουλος, Ζαίμι, Κοντογεώργος, Μπραντίτσας, Μαγκούτης, Μαλακασιώτης, Παπαδογεώργος.
Έπαιξαν και οι Αλεξίου, Βασιλείου, Σαμαντάς, Νταβώνης, Τριανταφύλλου.
Εθνικός Βράχος Καστρακίου (Σακελλαρίδης):  Ζαρόπουλος, Γιάννης, Γιαννούλας, Γκόβαρης, Κοττόρι, Σινάι, Σαμούτης, Θεοδώρου, Παπαχρήστος, Μισιρλής, Κηρύκος. Έπαιξαν και οι Τσιαντούλας, Μπαούτης, Μανούσι