Μπρισίμης: “Παραμονή, βελτίωση εικόνας και χρόνος τα νέα παιδιά ο στόχος”

Προανήγγειλε αλλαγές στο παιχνίδι της Κυριακής

Στην αθλητική εκπομπή του  FM 100 “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει” μίλησε σήμερα το πρωί ο νέος προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Βαγγέλης Μπρισίμης ο οποίος χαρακτήρισε την πρόταση του ΑΟΤ: “Για τον οποιοδήποτε προπονητή να συνεργαστεί με μια ομάδα του βεληνεκούς του ΑΟ Τρίκαλα είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Μου ζητήθηκε μια συνάντηση με το ΔΣ αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην Κέρκυρα βάλαμε κάτω κάποια πράγματα και είπαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι για να έχει μια κατάληξη και να πετύχουμε κάποια πράγματα στα εναπομείναντα παιχνίδια. Δεν είναι ότι καλύτερο να γίνει αλλαγή προπονητή στην 24η αγωνιστική από κει και πέρα όμως γίνεται ένας επαναπροσδιορισμός στόχων. Να ασφαλίσουμε σίγουρα την κατηγορία , να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα και να δώσουμε χρόνο σε κάποια παιδιά τα οποία πιστεύω”.

Σημείωσε πως γνωρίζει τα περισσότερα παιδιά και πως ο στόχος είναι να αποφορτιστούν νοητικά εν’  όχει της συνέχειας:

“Με την πλειοψηφία των παιδιών γνωριζόμαστε έχουμε συνεργαστεί πρόσφατα με επιτυχία , πέρα από τις προσωπικές γνωριμίες γνωρίζω τα παιδιά που δεν έχω μια πλήρη εικόνα και αυτό που λέω πάντα πιστεύω πάρα πολύ σε 3 έννοιες που για μένα είναι σημαντικό αν θέλουμε να πετύχουμε πράγματα. Ένα είναι ο σεβασμός , το άλλο είναι η συνεργασία σε διοικητικό, προπονητικό και ποδοσφαιρικό τμήμα και το πιο βασικό είναι να έχουμε αυτογνωσία δηλαδή τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας από το πόστο το οποίο υπηρετεί. Αυτό που προσπαθούμε είναι να πετύχουμε μια αποφόρτιση όχι σωματικά αλλά κυρίως νοητικά γιατί οι συχνές αλλαγές προπονητών και ο επαναπροσδιορισμός στόχων είναι λίγο δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές. Γα να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε χρειαζόμαστε ηρεμία”

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Σταυρού τόνισε: Πιστεύω πάρα πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά. Θα αλλάξουμε κάποια πράγματα όχι πάρα πάρα πολλά , δοκιμάζουμε κάποια πράγματα ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας. Τα παιδιά στις δύο ημέρες που ήμαστε μαζί δείχνουν να ανταποκρίνονται και να κατανοούν αυτό που θέλω να περάσω . Η ομάδα του Σταυρού έχει πάρα πάρα πολλά καλά αποτελέσματα και έχει πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε δεν είναι τυχαία εκεί που είναι.