Θεοδοσιάδης: «Είμαστε εδώ για το καλό και όχι για το κακό του ΑΟΤ» (Βίντεο)

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης στο τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τον Σβορώνο αναφέρθηκε στα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα μετά την βαριά ήττα από τον Εορδαϊκό και απένειμε τα εύσημα στους παίκτες: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, προερχόμασταν από μία δύσκολη εβδομάδα μετά την βαριά ήττα στο τελευταίο παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά γιατί πράγματι απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, έδειξαν αντίδραση και είχαμε κυριαρχία και στα δύο ημίχρονα, και αμυντικά, και επιθετικά. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς που δίνουν ψυχολογία και ανάταση στους ποδοσφαιριστές μας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να κλείνουμε τα αυτιά μας και να δουλεύουμε σωστά στην Σωτήρα. Είμαστε μία ομάδα που έχει απαιτήσεις και που έχει ειδικό βάρος. Θέλω να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και να τον διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε εδώ για το καλό του ΑΟ Τρίκαλα και όχι για το κακό που θέλουν κάποιοι».

Για την αλλαγή της εικόνας από την μία Κυριακή στην άλλη σημείωσε πως είναι κάτι φυσιολογικό μιας και θέλουν να χτίσουν μία νέα φιλοσοφία και είναι συχνό φαινόμενο ακόμη και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ να υπάρχουν ανεξήγητα αποτελέσματα με κορυφαίες ομάδες να δέχονται πολλά γκολ. Τόνισε ακόμη πως «τα ίδια τα παιδιά ήθελαν να αντιδράσουν, δούλεψαν πάρα πολύ μέσα στην εβδομάδα».

Τέλος ο Σάκης Θεοδοσιάδης είπε πως μακριά από την ομάδα τα όσα ακούστηκαν μετά το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό και πως όλοι στον οργανισμό θέλουν το καλό και όχι το κακό του ΑΟΤ και πως τιμά το λόγο που έδωσε στον Κώστα Παρδάλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στο βίντεο που ακολουθεί: