Αλλαγή ρόλων στον πάγκο της ΑΕΚ Σαραγίων

Αλλαγή στο πρόσωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ Σαραγίων αποφάσισε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Θωμάς Λούτας.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις του μέχρι πρότινος προπονητή Νίκου Παπακυρίτση με την ακαδημία της ομάδας, τον οδήγησαν στην απόφαση του να δοθεί το χρίσμα του τεχνικού της ΑΕΚ Σαραγίων που συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής στον νεαρό προπονητή Απόστολο Τσαρέλα.

Ο Νίκος Παπακυρίτσης έκανε μάλιστα την εξής τοποθέτηση: “Μετά απο συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Σαραγίων κ. Λούτα και λόγω φόρτου εργασίας καθώς οι υποχρεώσεις για την λειτουργία μιας ακαδημίας με το μέγεθος και τις υποχρεώσεις της ομάδας μας αλλά και οι αυξημένες υποχρεώσεις με την Υπεροχή Τρικάλων στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας στο φούτσαλ είναι πολλές αποφασίσαμε να περιορίσω σε έναν βαθμό την ενασχόλησή μου με την ανδρική ομάδα της οποίας το κοουτσαρισμα θα αναλάβει ο Απόστολος Τσαρέλας στου οποίου το πλευρό θα βρίσκομαι συνεχώς και του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”

Ο Νίκος Παπακυρίτσης, ο οποίος ουσιαστικά είναι η ψυχή της ομάδας, θα συνεχίσει φυσικά να είναι ο υπεύθυνος όλων των τμημάτων της Ακαδημίας.