Έτοιμος να τα βροντήξει ο Παρδάλης!

Μετά την νέα απαράδεκτη ήττα των "κυανέρυθρων"

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Κωστα Παρδάλη ήταν η ήττα απο τον Αστέρα Πετριτή σήμερα το απόγευμα στην Κέρκυρα.

Λίγο μετά το παιχνίδι επικοινώνησε με τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Σκόνδρα και ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει στο αγωνιστικό τμήμα: “Είστε όλοι πληρωμένοι, ότι ζητάτε το έχετε, σας άκουσα για τον Καλογιάννη που κάποιοι δεν τον θέλατε, σας άκουσα για τον Θεοδοσιάδη, τι συμβαίνει και χάνετε τα ματς με κάτω τα χέρια;” ήταν το ερώτημα προς τον αρχηγό οποίος φυσικά δεν μπορούσε να δώσει καμία απάντηση για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας.

Ο Κώστας Παρδάλης το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να συγκαλέσει έκτακτο ΔΣ του Ερασιτέχνη όπου και θα θέσει το θέμα της παραίτησης του μιας και όπως υποστηρίζει είναι πέρα απο τις δυνάμεις του να συνεχίσει να δαπαναά χρόνο και χρήμα χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

¨Θα φύγω και αναλάβετε εσείς την ευθύνη του υποβοβασμού που θα έρθει αν συνεχίσετε έτσι” είπε ανάμεσα στα άλλα στον Νίκο Σκόνδρα προκειμένου να τα μεταφέρει και στους υπολοίπους.

Θεωρείτε βέβαιο ότι θα γίνει προσπάθεια να μεταπειστεί αλλά αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν ακούει κουβέντα…