Άγριο έγκλημα στα Τρίκαλα, 46 χρόνος σκότωσε τον πατέρα του

Τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο καθ’ ομολογία δράστης φαίνεται πως κρύβονται πίσω από το φρικτό έγκλημα που συντάραξε από το απόγευμα της Κυριακής την κοινωνία των Τρικάλων

Ο 46χρονος επιτέθηκε με αλυσοπρίονο στον πατέρα του και τον σκότωσε. Ομολόγησε το έγκλημα δύο 24ωρα μετά… Το φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι όταν ο 46χρονος δράστης ομολόγησε τη στυγνή δολοφονία του 76χρονου πατέρα του. Στο τηλεφώνημα που έκανε στην αστυνομία, ανέφερε πως έβαψε τα χέρια του με αίμα, επειδή αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Όπως ανέφερε σκότωσε τον άτυχο άντρα πριν από 48 ώρες, μέσα στη βιοτεχνία που διατηρούσαν. Δεν είπε τότε το παραμικρό σε κανέναν. Αποκεφάλισε τον πατέρα του και στη συνέχεια του έκοψε τα χέρια, με ένα αλυσοπρίονο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως ο δράστης τους είχε πει την αλήθεια.

Μέσα σε μια λίμνη αίματος εντόπισαν την ακρωτηριασμένη σορό του άτυχου άντρα, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του παιδιού του. Ο δράστης ήταν σε κατάσταση σοκ. Χαμένος σε ένα δικό του κόσμο. Δεν αντιστάθηκε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν σε αστυνομικό τμήμα στα Τρίκαλα.

Στενοί συγγενείς του καθ’ ομολογία δράστη και του θύματος δηλώνουν στο newsit.gr σοκαρισμένοι. Ποτέ όπως μας λένε οι δυο τους δεν είχαν δώσει δικαιώματα. Ορισμένοι ήξεραν για τα ψυχολογικά προβλήματα του 46χρονου, αλλά κανείς δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα.