Πρόκριση στο 95′ για ΠΑΟ- Στους 4 κι ο Πανατωλικός

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 2-0 στο Περιστέρι και ανέτρεψε το εις βάρος του 1-2 της Λεωφόρου. Σκόρερ του “χρυσού γκολ” του τριφυλλιού ήταν ο Μλαντένοβιτς με τον Σέρβο να σκοράρει στο πέμπτο από τα έξι λέπτα των καθυστερήσεων  Ο διεθνής μπακ ένα λεπτό πριν το φινάλε έκανε μια υπέροχη κίνηση, άλλαξε τη μπάλα με τον Μπερνάρ που του πέρασε μια υπέροχη μπαλιά και ο Μλαντένοβιτς έπιασε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που πήρε περίεργα φάλτσα και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα του Τσιντώτα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κιβρακίδης (86′ Πομόνης), Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Έντερ (86′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε (90′ Φριντγιόνσον), Βρακάς (67′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μπακασέτας (90, Παλάσιος (90+6′ Γεντβάι), Γερεμέγεφ (90′ Τζούριτσιτς).

Στους 4 κι ο Παναιτωλικός

Ιστορική πρόκριση για τον Παναιτωλικό, ο οποίος επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ και με συνολικό σκορ 4-2 πήρε το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά Ο Φρεντ Ντουάρτε άνοιξε το σκορ στο 38′, με τον Χατζηθεοδωρίδη να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 59′ και να δίνει μαξιλαράκι τριών γκολ στην ομάδα του. Ο Ισέκα, στο ντεμπούτο του, μείωσε για τον ΟΦΗ στο 72′. Οι γηπεδούχοι έβαλαν το κερασάκι με τον Πέρεζ στο 90+4′.

  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Οικονόμου, Μλάντεν, Μαλής, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε (85′ Σενγκέλια), Τσιγγάρας (85′ Πέρεζ), Χατζηθεοδωρίδης (70′ Μπακάκης), Τορεχόν (70′ Μπ. Ντουάρτε), Ντίας (57′ Λιάβας), Πέδρο
  • ΟΦΗ: Μπάουμαν, Τοράρινσον (77′ Λάρσον), Βούρος, Μπρεσάν, Αμπάντα, Γκλάζερ, Μπάκιτς (46′ Ριέρα), Νέιρα (64′ Ισέκα), Τοράλ (64′ Γκαγέγος), Μπάκου (54′ Μοσκέρα), Φελίπε.