Παπαδόπουλος: «Μου έλεγαν να νεκροφιλήσω…»

Τα όσα έζησε στην Ζάκυνθο περιέγραψε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων

Ο πορτιέρο του ΑΟΤ Παναγιώτης Παπαδόπουλος μίλησε σήμερα το πρωί στην αθλητική εκπομπή «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» του FM 100 για τα όσα συνέβησαν χθες στην Ζάκυνθο.

Αναζητώντας τα αίτια της επίθεσης σε βάρος το αρχικά σημείωσε: «Όταν έπαιζα εκεί ήταν όλα καλά, είχαμε πολύ καλές σχέσεις, απλά κάποιοι στο νησί ίσως δεν εκτίμησαν την παρουσία μου. Ίσως το ότι έκανα προσφυγή στο τέλος για να πάρω τα δεδουλευμένα να άφησε κάποιες πικρίες».

Για τον τρόπο που αντιμετώπισε τις λεκτικές επιθέσεις αλλά και τα όσα ακούγονταν είπε: «Πιστεύω ότι το διαχειρίστηκα πολύ καλά. Ίσως κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής να είχε φάει κόκκινη, να μην είχε παίξει κιόλας. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν έβριζαν μόνο μάνα αλλά έλεγαν και πράγματα όπως να νεκροφιλήσω αγαπημένα μου πρόσωπα. Τόσα χρόνια στα γήπεδα έχω ακούσει πολλά αλλά αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναζήσει».

Για την αντίδραση του στο τέλος του αγώνα τόνισε: «Εγώ απλά περίμενα να τελειώσει το ματς, έκανα την δουλειά μου και μόλις τελείωσε τους έδειξα την φανέλα και το σήμα της ομάδας το οποίο πρέπει να σέβονται και να μην μιλάει κανένας. Ούτε έβρισα κανέναν, ούτε έκαναν κάποια χειρονομία. Έβγαλα την φανέλα μου, έκατσα μπροστά τους, έτσι ένιωσα εκείνη την στιγμή, έτσι έκανα. Δεν προσέβαλλα κανέναν».

Για την επίθεση στο τέλος είπε: «Δεν ήταν όλη η κερκίδα. Καμιά δεκαριά, δεκαπέντε  άτομα ήταν. Στην αρχή ξεκίνησαν ένα, δύο στοχευμένα και  μετά ακολούθησαν και οι άλλοι. Έβριζαν, κουνούσαν κάτι κάγκελα έξω από τα αποδυτήρια αλλά με την παρέμβαση της αστυνομίας διαλύθηκαν».

Τέλος αναφέρθηκε στην συγνώμη του προέδρου της Ζακύνθου: «Ήρθε ο πρόεδρος της Ζακύνθου στο τέλος και μου ζήτησε συγνώμη. Του είπα πως δεν έχω πρόβλημα με αυτούς τους ανθρώπους και αν με χειροκροτούσαν θα τους χειροκροτούσα και εγώ. Αυτοί το πήγαν αλλιώς και το πήγα και εγώ. Όπως το πάνε θα το πάω. Ζήτησε συγνώμη και από τον Ζήση Κατσαντώνη ο οποίος δέχτηκε επίθεση και τραυματίστηκε ελαφρά».