Θεοδοσιάδης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας» (Βίντεο)

Κατηφής ο Σάκης Θεοδοσιάδης στο τέλος της αναμέτρησης ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά ήττα: «Σίγουρα είναι μία δύσκολη μέρα και αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Θέλω να μεταφέρω την συγνώμη όλων στον κόσμο μας, ήταν μία κακή παρένθεση. Θα δουλέψουμε καθημερινά για να επανέλθουμε στις εμφανίσεις που πρέπει».

Για το παιχνίδι σημείωσε: Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τα συναισθήματα πάντα ποικίλλουν. Την περασμένη εβδομάδα κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση και είχαμε μία αποτελεσματικότητα όσον αφορά τα γκολ. Δυστυχώς για μας σήμερα υπήρξε μία πολύ άσχημη εμφάνιση. Από το πρώτο λεπτό δεν μπήκαμε στο παιχνίδι και η ομάδα φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων. Δεχτήκαμε αρκετά γκολ τα οποία μέχρι σήμερα η ομάδα δεν είχε δεχτεί . όσο είμαι στην ομάδα είχαμε μία πολύ στιβαρή λειτουργία που σήμερα δεν υπήρχε. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι γρήγορα και να βγάλουμε αντίδραση στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Σβορώνο

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη στο παρακάτω βίντεο:

Από την άλλη ο προπονητής του Εορδαϊκού Νίκος Κατακαλίδης τόνισε πως ο Εορδαϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και πως οι παίκτες που ήρθαν πρόσφατα στην ομάδα τον έχουν ενισχύσει αρκετά.

Οι δηλώσεις του κ. Κατακαλίδη: