Δεύτερη νίκη και άνετη πρόκριση ο ΠΑΟΚ

πέρασε και ο Πανσσερραϊκός

​Ο ΠΑΟΚ με όλη του την άνεση κάνοντας ματς  σαν προπόνηση  επικράτησε 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό που απέκλεισε λίγες ώρες νωρίτερα τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Κωνσταντέλια και Σβαμπ ήταν αυτά που έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία είναι αλήθεια πως δεν “φόρτσαρε” στη διάρκεια των 90 λεπτών και απλά προσπάθησε να φτάσει στη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Από την άλλη η ομάδα του Βόλου προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό ενώ ο Άνχελ Λόπεθ χρησιμοποίησε και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Πανσερραϊκός – Αστέρας 1-1

Με τον Άλεκσιτς να σκοράρει στο δεύτερο μέρος και να “ακυρώνει” το γκολ του Μάντζη από το πρώτο, ο Πανσερραϊκός έφερε 1-1 με τον Αστέρα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου  έχοντας προίκα το υπέρ του 0-2 στην Τρίπολη.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16′ με τον Μάντζη και έβαλαν δύσκολα στους Σερραίους όμως εκείνοι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στην πρόκληση, αφού βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 55′ με τον Άλεκσιτς και ουσιαστικά καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση, παίζοντας και με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 66ο λεπτό.