Europa League: Οι Διαιτητές σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Αλβανός διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Αμπερντίν

Έναν γνώριμο στο ελληνικό κοινό διαιτητή, όρισε η UEFA στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μαρσέιγ. Ο λόγος για τον Σουηδό Γκλεν Νίμπεργκ που ανήκει στην κατηγορία Elite και το καλοκαίρι είχε σφυρίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γκενκ. Βοηθούς θα έχει τους Μάχμποντ Μπέιγκι και Αντρέας Σέντερκβιστ, ενώ 4ος ορίστηκε από την UEFA, ο Χοακίμ Έστλινγκ.

Κορυφαίος είναι και ο διαιτητής του ΡενΠαναθηναϊκός, καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έβαλε στο παιχνίδι αυτό τον Γουίλιαμ Κόλουμ. Βοηθοί του Σκωτσέζου θα είναι οι συμπατριώτες του, Φράνσις Κόνοερ και Ντέιβιντ ΜακΓκίτσι, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ντέιβιντ Ντίκινσον. Οι διαιτητές VAR δε έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Τέλος, στο Γουέστ ΧαμΟλυμπιακός θα είναι ο Ματέι Γιουγκ που ανήκει στην πρώτη κατηγορία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι και τέταρτο τον Ασμίρ Σάργκοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ έχοντας μαζί τον Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ.

Tον 33χρονο Αλβανό διαιτητή, Γιουτζίν Τζάγια, διεθνής από το 2018, όρισε η UEFA για το μεθαυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

O συγκεκριμένος ρέφερι, θα έχει ως βοηθούς του, τους συμπατριώτες του, Ντογιάντο Μιφτάρι και Ρέντι Άβντο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ολσιόν Ιζειράι, επίσης Αλβανός.