Ψυχωμένη νίκη με ανατροπή!!!

Τρίτη σερί νίκη για ΑΟΤ, κέρδισε 2-1 τον Θεσπρωτό

Με κάμποσες εσωτερικές αλλαγές και ανακατατάξεις στα όρια του …πειραματισμού από τον Βασίλη Καλογιάννη παρατάχθηκε ο ΑΟΤ κοντρα στον Θεσπρωτό του Χουάν Ραμόν Ρότσα και η αλήθεια είναι ότι κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Έπαιξε όμως και με την φωτιά όταν δεν μπόρεσε να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο ξεκίνημα του αγώνα ο Νίκος Σκόνδρας (σημάδεψε το δοκάρι) και έτσι η αξιόμαχη ομάδα της Ηγουμενίτσας βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 38’ με τον Βιγιάλμπα.

Τα Τρίκαλα δεν το έβαλαν κάτω, είχαν δοκάρι πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον Μαλάκο και στην επανάληψη επέβαλλαν ολοκληρωτικά τον ρυθμό τους πιστεύοντας στην ανατροπή.

Μία ανατροπή που ήρθιε μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά στο 61’ ο Νίκος Σκόνδρας επανόρθωσε για το χαμένο πέναλτι και εκμεταλλευόμενος ασίστ του Μπέκα ισοφάρισε σε 1-1 και στο 64’ ο εξαιρετικός σήμερα Σαμαντάς μετά από πάσα του Βασιλείου σημείωσε το τελικό 2-1.

Τα Τρίκαλα με την νίκη αυτή ανήλθαν και άλλο στην βαθμολογία και την ερχόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Νέα Αρτάκη.

Καινοτομίες από Καλογιάννη

Με κάμποσες καινοτομίες ξεκίνησε το παιχνίδι ο Βασίλης Καλογιάννης. Στο κέντρο της άμυνας τοποθέτησε τους Τζιώρα, Πατρώνη, δεξιά έβαλε τον Κατσαντώνην δεξιά και τον Μαλάκο αριστερά.

Ο Γιάννης Σκόνδρας έπαιξε μπροστά από τα δύο σέντερ μπακ ενώ πιο προωθημένο ρόλο είχε και ο Μπουκουβάλας που ενίοτε έπαιζε δεξιά στην επίθεση και μετά κάποια στιγμή αγωνίστηκε ως επιτελικός… Στην φυσική του θέση, στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης έπαιξε ο Μπραντίτσας που στα τελευταία παιχνίδια αγωνιζόταν ως δεξί μπακ…

Χαμένο πέναλτι στο ξεκίνημα

Τα Τρίκαλα μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 5’ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Σαμαντάς ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή από τον Νικολάου. Ο Νίκος Σκόνδρας ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Τα Τρίκαλα πίεσαν για το γκολ και απείλησαν κάμποσες φορές με πιο χαρακτηριστικές φάσεις στο 16’ όταν κεφαλιά του Γιάννη Σκόνδρα έφυγε μόλις άουτ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό σουτ του Σαμαντά αποκρούστηκε από τον Πάνου.

Ο Βιγιάλμπα απείλησε για πρώτη φορά για λογαριασμό του Θεσπρωτού στο 21’ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Σαμαντά να πλασάρει αδύναμα πάνω στον Πάνου σε ανεπανάληπτο τετ α τετ!

Ψυχρολουσία από τον Θεσπρωτό

Αφού τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ήρθε η ψυχρολουσία από τον Θεσπρωτό που είχε αρχίσει να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Βιγιάλμπα στο 38’. Αμέσως μετά είχε και μία καλή φάση με τον Μπουμπούκη το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Παπαδόπουλος…

Δοκάρι και πάλι για τον ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση πριν οι δύο ομάδες πάνε στο ημίχρονο και στο 44’ ο Μαλάκος με συνατό σουτ σημάδεψε και αυτός, όπως και ο Νίκος Σκόνδρας στο ξεκίνημα, το οριζόντιο δοκάρι!!!

Ολική ανατροπή!!!

Τα Τρίκαλα μπήκαν στην επανάληψη με ζωντάνια αναζητώντας την γρήγορη ισοφάριση. Στο 61’ ο Μπέκας βρήκε με μπαλιά «διαβήτη» τον Νίκο Σκόνδρα που πρόλαβε την έξοδο του Πάνου και προχώρησε σε κενή εστία για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 64’ όταν ο Βασιλείου που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι κινήθηκε ωραία από τα δεξιά βρήκε τον Σαμαντά στην καρδιά της άμυνας του Θεσπρωτού και το «δεκάρι» του ΑΟΤ αφού πήρε την μπάλα, δεν βιάστηκε να εκτελέσει με την μία, την έφερε εκεί που ήθελε και με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-1 εν μέσω πανηγυρισμών!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαργιόλας από την Καρδίτσα με βοηθούς τους κ.κ. Καλογριανίτη (Καρδίτσας), Κατσαρό (Ευρυτανίας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μαντίκα, Αγγελούλη  του Θεσπρωτού

????????????????????????????????????

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Τζιώρας (90’ Μαγκούτης), Γιάννης Σκόνδρας, Μαλάκος (58’ Βασιλείου), Σαμαντάς, Μπραντίτσας (90’ Κοντογεώργος), Πατρώνης, Μπέκας, Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης (83’ Μαλακασιώτης)

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Πάνου, Αγγελούλης, Ορφανός (8’ λ. τρ. Ραπτόπουλος, 76’ Ράπτης), Νικολάου, Σάκκος, Παλαμούτσης, Τσιαφίτσας (76’ Νούσης), Μαντίκας (37’ λ. τρ.  Κλεμέντε λ.τρ.), Μπουμπούκης, Βιγιάλμπα, Ροβίνας