Το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ

Η δράση στους ομίλους του Champions League κορυφώνεται με την πέμπτη αγωνιστική και η αρχή γίνεται σήμερα Τρίτη (28/11).

Αρχικά στις 18.45  Λάτσιο υποδέχεται τη Σέλτικ για τον 5ο όμιλο και σε περίπτωση νίκης θα εξασφαλίσει την παρουσία της στη φάση των «16». Από την άλλη οι ελπίδες της Σέλτικ για πρόκριση κρέμονται από μια κλωστή, με τους Σκωτσέζους να χρειάζονται δύο νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγουν την τελευταία θέση.

Την ίδια ώρα για τον 8ο όμιλο η Σαχτάρ αντιμετωπίζει την ουραγό Αντβέρπ και δεν έχει άλλα περιθώρια για αρνητικά αποτελέσματα.

Τη σκυτάλη παίρνουν οι αναμετρήσεις των 22:00 με τον 6ο όμιλο να προσελκύει το ενδιαφέρον. Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Νιούκαστλ και θέλει τη ρεβάνς για τη βαριά ήττα με 4-1 στην Αγγλία, ενώ η Μίλαν έχει τη φιλοδοξία να κερδίσει την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ και ν’ ανέβει αυτή στην κορυφή.

Η κάτοχος του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι πήρε την πρόκριση κάνοντας το «τέσσερα στα τέσσερα» και ένας βαθμός απόψε στον 7ο όμιλο θα της είναι αρκετός για να σφραγίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας υποδέχεται τη Λειψία, ενώ οι νικητές του αγώνα ανάμεσα σε Γιανγκ Μπόις και Ερυθρό Αστέρα θα εξασφαλίσουν την τρίτη θέση και μια θέση στα νοκ-άουτ πλέι-οφ του Europa League.

Η Μπαρτσελόνα, τέλος, για τον 8ο όμιλο θα υποδεχτεί την Πόρτο στην Ισπανία. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με εννιά βαθμούς και η νικήτρια θα εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρώτη θέση.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

5ος Όμιλος

Λάτσιο – Σέλτικ (19:45)

Φέγενορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Βαθμολογία

Ατλέτικο Μαδρίτης 8

Λάτσιο 7

Φέγενορντ 6

Σέλτικ 1

6ος Όμιλος

Μίλαν – Ντόρτμουντ (22:00)

Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ (22:00)

Βαθμολογία

Ντόρτμουντ 7

Παρί Σεν Ζερμέν 6

Μίλαν 5

Νιούκαστλ 4

7ος Όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία (22:00)

Γιανγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας (22:00)

Βαθμολογία

Μάντσεστερ Σίτι 12

Λειψία 9

Ερυθρός Αστέρας 1

Γιουνγκ Μπόις 1

8ος Όμιλος

Σαχτάρ – Αντβέρπ (19:45)

Μπαρτσελόνα – Πόρτο (22:00)

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 9

Πόρτο 9

Σαχτάρ 6

Αντβέρπ 0