Δοκάρια και διαιτησία καταδίκασαν τον ΑΟΤ

Απίστευτος ο τρόπος που χάθηκε το ματς στην Λαμία από τον Αστέρα Σταυρού

Τα Τρίκαλα είχαν και ατυχία αλλά και κακή διαιτησία σε ένα ακόμη παιχνίδι και το αποτέλεσμα ήταν να γνωρίσουν οδυνηρή ήττα από τον Αστέρα Σταυρού με 1-0, δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα που προφανώς τα απομακρύνει κατά πολύ από την κορυφή.

Οι «κυανέρυθροι» στο σημερινό παιχνίδι «σημάδεψαν» τρεις φορές τα δοκάρια του Τσάμη και απέτυχαν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ ενώ στο 70’ ο Καρδιτσιώτης διαιτητής Κουτρουμάνος δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ των Τρικάλων σε καθαρή ανατροπή του Σαμαντά.

Το παιχνίδι χάθηκε στα τελευταία λεπτά όταν μετά από απίστευτη διπλή ευκαιρία των Τρικάλων (δοκάρι του Γιάννη Σκόνδρα και στην συνέχεια πλασέ άουτ του Αλεξίου) αποβλήθηκε ο Κατσαντώνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, δημιουργήθηκε ένταση και μετά από επτάλεπτη διακοπή ο Αστέρας Σταυρού σημείωσε γκολ με τον Χρήστο Αλεξίου και πήρε την νίκη!!!

 «Σημάδεψε» τα δοκάρια στο πρώτο μέρος

Σε σχέση με το χαμένο ματς κόντρα στον Αστέρα Πετριτή ο Βασίλης Καλογιάννης έκανε αρκετές αλλαγές. Κατ΄ αρχήν χρησιμοποίησε για πρώτη φορά φέτος τον Μπραντίτσα που έχασε πέρυσι το τελευταίο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού, επανέφερε τον Μπουκουβάλα που εξέτισε την ποινή του ενώ ξεκίνησε και τους Μπέκα, Κοντογεώργο.

Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο ήταν ανοιχτό με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς σκοπιμότητες. Τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ένα γκολ αλλά τα σταμάτησαν τα δοκάρια. Στο 9’ κεφαλιά του Κατσαντώνη βρήκε το οριζόντιο ενώ στο 29’ σουτ του Νίκου Σκόνδρα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 12’ με σουτ του Ροντρίγκεζ που έφυγε μόλις άουτ, με τον Κακάβα στο 18’ ενώ σουτ του Αλεξίου ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Την απόκρουση πάντως του πρώτου ημιχρόνου έκανε στο 40’ ο Τσάμης όταν σταμάτησε με εκπληκτικό τρόπο σουτ του Νίκου Σκόνδρα.

 

Νευρικότητα και μικροεντάσεις και αψιμαχίες ήταν τα χαρακτηριστικά της επανάληψης με καμία από τις δύο ομάδες να μην έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα ενώ στο 65’ σουτ του Μαργαρίτη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Πέναλτι που δεν δόθηκε…

Στο 70’  τα Τρίκαλα ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή μέσα στη μικρή περιοχή όταν ο Ακασσου «γκρέμισε» τον Σαμανατά. ‘Ήταν  καθαρό πέναλτι που ζήτησαν τα Τρίκαλα αλλά ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στον αγώνα

Και τρίτο δοκάρι!!!

Τα Τρίκαλα έχασαν την μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα Στο 81 σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Γιάννης ο Σκονδρασ η μπάλα στο κάθετο δεξιό δοκάρι και μετά η μπάλα φτάνει στον στον Αλεξίου και μέσα από τη μικρή περιοχή σουτάρει και λίγο άουτ από το κάθετο δεξιό δοκάρι της εστίας του Αστέρα Σταυρού

Ένταση, αποβολή και γκολ για τους γηπεδούχους

Ένα φάουλ που έκανε ο Κατσαντώνης στο 82’ είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση με τους φιλάθλους που ήταν στην σιτα να προπηλακίζουν παίκτες του ΑΟΤ. Μετά από μία επτάλεπτη διακοπή το ματς ξεκίνησε πάλι με τον Κατσαντώνη να έχει δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τα Τρίκαλα με δέκα παίκτες. Από το φάουλ που εκτέλεσε ο Λάππας και ενώ είχαν σχεδόν συμπληρωθεί τα 90’ ο Χρήστος Αλεξίου με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 που έκρινε τελικά και την αναμέτρηση…

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικόλαος Κουτρομάνος (Καρδίτσας) με βοηθούς τους κ.κ. Σταμάτιο Σφύρης (Θεσσαλίας-Μαγνησίας) και Κωνσταντίνο Τασιόπουλο  (Θεσσαλίας-Μαγνησίας).

Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας (74’ Σεντής), Μόσχος, Ακασού, Λάππας, Καρακούσης (64’ Αντωνόπουλος), Παρλάντζας, Κακκάβας, Νάτσο Ροντρίγκες (90’ Δρόσος), Αλεξίου

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Γ. Σκόνδρας, Μαλάκος (90’ Καλτσάς), Μπέκας (68’ Ζαϊμι), Κοντογεώργος (68’ Σαμαντάς), Βασιλείου (89’ Πατρώνης), Ν. Σκόνδρας, Κατσαντώνης, Αλεξίου, Μπραντίτσας