Το «Ευχαριστώ» του Νίκου Γιδόπουλου στον ΑΟΤ

Ο Νίκος Γιδόπουλος που αγωνίζεται πλέον στην Γερμανία επέστρεψε στην Ελλάδα για λίγες μέρες προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της οικογένειας τόσο της δικής του, όσο και της συζύγου του που επλήγησαν απο τις πλημμύρες σε Λόγγο και Μεγάλα καλύβια αντίστοιχα.
Τις ημέρες της εδώ παραμονής του προπονήθηκε με τον ΑΟ Τρίκαλα τον οποίο και ευχαριστεί με δήλωση του:
Από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών δεν εξαιρέθηκαν οι οικογένειές μας. Αφήνοντας πίσω σοβαρές αγωνιστικές υποχρεώσεις (με τη στήριξη των ανθρώπων του Solingen και κυρίως του τεχνικού Διευθυντή κ. Πέτρου Ρεσβάνη) έτρεξα να στηρίξω με τη σύζυγό μου όσο και όπου μπορούσαμε. Στο διάστημα παραμονής στα Τρίκαλα, φιλοξενήθηκα προπονητικά από την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα την οποία στο παρελθόν υπηρέτησα, συναντώντας φίλους και γνωστούς, σ’ ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, ξεχνώντας τα προβλήματα από τις πλημμύρες και διατηρώντας την ψυχολογική και αγωνιστική ισορροπία μου.
Ευχαριστώ την διοίκηση του ΑΟΤ, τον προπονητή Βασίλη Καλογιάννη και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για την φιλοξενία κι εύχομαι στην αγαπημένη μας ομάδα την πρωτιά, γιατί το αξίζει, όπως και στους «πληγωμένους» Θεσσαλούς να έχουν κουράγιο και να μην σκύψουν το κεφάλι.
Με τιμή
Νίκος Γιδόπουλος