Ο Τσιόβολος ασημένιο στους Παράκτιους

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Απόστολος Τσιόβολος, στους Μεσογειακούς Αγώνες Πάλης στην Άμμο.

Ο Τρικαλινός  Πρωταθλητής κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ξεκινώντας με πέντε νίκες. Στον τελικό «λύγισε» στις λεπτομέρειες, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από Σύριο αθλητή.

Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έκαναν το 1-2 σε δύο κατηγορίες, στα +70 κ. με δύο πολύ καλές φίλες τη Στεφανία Ζαχείλα και την Κατερίνα Πιτσιάβα και στα -90 κ. των ανδρών με τους Χρήστο Σαμαρτσίδη και Άγγελο Κουκλάρη.

Ο Σαμαρτσίδης ήταν αυτός που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, καθώς ήταν ο παλαιστής που πέτυχε τελευταίος πόντο στον τελικό, που έληξε ισόπαλος 1-1. Μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισε μαζί με τον Κουκλάρη που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Μόνο Ελληνίδες αθλήτριες είχε και ο τελικός των +70 κιλών των γυναικών, που επίσης έληξε ισόπαλος 1-1. Η Στεφανία Ζαχείλα ήταν αυτή που πέτυχε τελευταία πόντο και πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο. Έπειτα αγκάλιασε τη φίλη της Κατερίνα Πιτσιάβα (αργυρό μετάλλιο) και έκαναν μαζί το γύρο του θριάμβου.Στα -70 κιλά των γυναικών Μεσογειονίκης αναδείχθηκε η Ισπανίδα Λιδία Πέρεθ Τουρίνο, η οποία είναι αθλήτρια της Ολυμπιακής πάλης και επικράτησε 5-0 της Γαλλίδας, Μανόν Κουρί. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Αθανασία Λυγερή που νίκησε 3-0 τη Γαλλίδα Ματίλντ Γκεντεόν.