Ελπιδοφόρα πρεμιέρα με εμφατικό διπλό!

Τα Τρίκαλα πέρασαν σαν σίφουνας από την Καστοριά

Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους τα Τρικαλα στον φετινό μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Βασίλη Καλογιάννη συνδυάζοντας εμπειρία και νιάτα δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο του αγώνα σήμερα το μεσημέρι στην Καστοριά και επιβλήθηκε με 1-4. Οι γηπεδούχοι μείωσαν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τρία γκολ διαφορά μάλλον συγκυριακά.

Αν για κάτι ανησυχούν τα Τρίκαλα είναι η κατάσταση της υγείας του νεαρού Κωστόπουλου που αντικαταστάθηκε στο 32’ από τον Μπέκα λόγω τραυματισμού και τις επόμενες ώρες θα φανεί πόσο σοβαρό είναι ο τραυματισμός του.

Τα Τρίκαλα όπως παρτάχθηκαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς

Προβάδισμα νωρίς νωρίς

Τα Τρίκαλα πιεσαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά και αφού απείλησαν με Αλεξίου και Νίκο Σκόνδρα βρήκαν το πρώτο γκολ στο 10’. Ο Μπουκουβάλας έκανε μία εντυπωσιακή ενέργεια από τα δεξιά, πέρασε δύο παίκτες των γηπεδούχων και παρέδωσε την μπάλα συστημένη στον Θέμη Αλεξίου που με πλασέ σημείωσε το 0-1.

Τα Τρίκαλα είχαν κάμποσες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο να διπλασιάσουν τα τέρματα τους ενώ δεν κινδύνεψαν καθόλου

Άνοιξε λογαριασμό ο Νίκος Σκόνδρας

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Νίκος Σκόνδρας στο 52’ δέχτηκε την μπάλα από τον Μπέκα και με σουτ σημείωσε το 0-2 ανοίγοντας τον φετινό του λογαριασμό.

Στο 56΄ο Κατσαντώνης με κεφαλιά μετά από κορνερ του Μαλάκου σημείωσε το 0-3!

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με απευθείας χτύπημα του φάουλ του Πάλλα σε 1-3 στο 62’.

Το κερασάκι στην τούρτα

Το γκολ της Καστοριάς ήταν μάλλον συγκυριακό και δεν πτόησε τους Τρικαλινούς που εψαξαν και άλλο γκολ. Αφού χάθηκαν κάμποσες καλές ευκαιρίες στο 84’ χάθηκε η μπάλα μετά από συνδυασμό Μπουκουβάλα, Βασιλείου, Νίκου Σκόνδρα με την μπάλα να καταλήγει στον Αλεξίου που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Στο 89′ ο Αλεξίου θα πετύχαινε ένα ακόμη εντυπωσιακό γκολ καθώς πήγε να “κρεμάσει” τον τερματοφύλακα με σουτ έξω απο την περιοχή αλλά ο Δήμας έδιωξε την ύστατη στιγμή με τα ακροδάχτυλα!!!

Διαιτητές ήταν οι Γεώργιος Λαμπρίδης (Πέλλας), Δημήτριος Αδραμάνης (Πέλλας), Βασίλειος Καλλινιώτης (Ημαθίας).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καστοριά: Δήμας, Φωλίνας, Καπλάνι, Μαγγίζης, Τσακνής, Παπαγεωργίου (23’ Σαββόπουλος), Τσάνι, Παπουτζίδης (58’ Σβήρος), Γκέκας, Μανακίτσας, Τσελέπης (35’ λ. τρ.Πάλλας)

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαλάκος, Σκόνδρας Γιάννης, Κωστόπουλος (17’ λ.τρ. Μπέκας), Ζαϊμι (71’ Πατρώνης), Κοντογεώργος (60’ Βασιλείου), Σαμαντας, Σκόνδρας Νίκος, Κατσαντώνης, Αλεξίου