Πρώτη με απουσίες για τη Φήκη-Στα σκαριά 4 μεταγραφές, Φωτό

Δηλώσεις Ρούσσα για τη νέα σεζόν

Το πρωτο τρέξιμο για τη νέα σεζόν άρχισε το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα της Φήκης και συνδυάστηκε με την επιστορφή του Ρούσσα στην τεχνική ηγεσία

Η πρωτη προπόνηση δεν είχε απαρτία,   στο γήπεδο βρέθηκαν 16 παίκτες και ξεκίνησαν με χαλαρό τρέξιμο  μετά τις οδηγίες του Ρούσα και το χαιρετισμό του προέδρου και του Γεν αρχηγού Γ. Μπουρλιού , ενώ ο Κουσκουνάς  έδωσε το παρών κι αποχώρησε έχοντα ενοχλήσεις από μικρή αδιαθεσία Με την ομάδα προπονήθηκαν επίσης και οι Λουκάς, Παναγιώτου, Γιώργος Τεντολούρης όπως και ο νεαρός Γάκης

Δηλώσεις Ρούσσα

Μιλώντας για την έναρξη ο Τάκης Ρούσσας στάθηκε κατ αρχή στη δική του επιστροφή στα γήπεδα και ανέφερε χαρακτηριστικά “Είχα μια περιπέτεια υγείας που με κράτησε μακριά,  αλλά ευχαριστώ το Θεό γιατί γυρίζω πάλι σ’ αυτό που αγαπώ, η σχέση μου με τη Φήκη είναι γνωστή  και πρέπει επίσης να σταθώ σ’ αυτή την ομάδα γιατί μαζί πανηγυρίσαμε  μεγάλες επιτυχίες. Ευχαριστώ τον πρόεδρο  και τα μέλη του ΔΣ,  αλλά και την οικογένεια Μαράβα για την τιμή που μου έκαναν αναθέτοντας την τεχνική ηγεσία σε μια δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση εμπιστοσύνη στήριξη και φιλία ετών.

Η Φήκη με την παρουσία της αυτά τα χρόνια έδειξε ότι έχει και δυναμική αλλά και πολύ αξιόλογο και δεμένο σύνολο, είχε εντυπωσιακή πορεία στο περσινό πρωτάθλημα και  αλήθεια είναι πως η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία αφού η ομάδα λειτούργησε άψογα και είχε ιδανική υποστήριξη από τη διοίκηση και τον κόσμο της. Ο πήχης  για την καινούρια σεζόν είναι ψηλά  και θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε τους στόχους μας , ποντάροντας στην ομοιογένεια που υπάρχει αλλά και στο αξιόλογο δυναμικό», ανέφερε ο Τεχνικός της Φήκης,   συμπληρώνοντας πως υπάρχουν μεταγραφές  εν εξελίξει η ομάδα θα βάλει άλλα 4 προσθήκες (προέχει του γκολκίπερ) και το ρόστερ θα σχηματοποιηθεί πλήρως προς το Δεκαπεντάυγουστο.

Ο τεχνικός του ΠΟΦ μίλησε και για τον ΑΟΤ ευχήθηκε να πετύχει στο νέο εγχείρημα ενώ για την παρουσία  στο κύπελλο  Elλάδας  σημειώσε πως είναι ένα  επίσημο που έρχεται στο τέλος Αυγούστου και θα είναι ένα καλό τεστ   στο τέλος της προετοιμασίας.

 

Ο Τάκης Ρούσσας σε γνώριμα λημέρια
Τα πρώτα τρεξίματα των παικτών της Φήκης

 

και πιτσιρικάδες στο γήπεδο
SONY DSC