Έξι γκολ ο ΑΟΤ στον Παλαμά

Στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας ο ΑΟΤ αντιμετώπισε τον Ατρόμητο Παλαμά που αγωνίζεται στην 1η  κατηγορία Καρδίτσας. Το ματς έγινε στο αθλητικό Κέντρο της Σωτήρας και η τρικαλινή ομάδα   επικράτησε με 6-1 χωρίς να συναντήσει δυσκολίες.

Στο 6΄ το 1-0. Ο Κοντογεώργος πάσαρε στον Νίκο Σκόνδρα αυτός στόπαρε και με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.
Στο 15΄το 2-0. Πέναλτι κέρδισε ο Κοντογεώργος σε ανατροπή του από αντίπαλο αμυντικό. Από τα 11 βήματα ευστόχησε ο Αλεξίου.
Στο 18΄το 3-0. Ο Αλεξίου έκανε μια σέντρα σουτ και η μπάλα κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα.
Στο 21΄το 4-0. Από αριστερά ο Μαλάκος βγήκε γρήγορα έκανε την παράλληλη σέντρα και αμυντικός του Παλαμά στην προσπάθεια να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 44΄ το 5-0. Πέναλτι κέρδισε σε ανατροπή του ο Αλεξίου. Ευστόχησε ο Νίκος Σκόνδρας.
Στο 54΄το 5-1. Μείωσε ο Ατρόμητος όταν ο Μπάτσας σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 77΄το 6-1. Ο Νίκος Σκόνδρας από την αριστερή πλευρά βγήκε γρήγορα, σέντραρε παράλληλα στην καρδιά της άμυνας και ο επερχόμενος Μαρούδας με προβολή σκόραρε.
Δοκάρι με κεφαλιά του Ντίκα είχε η ομάδα του Παλαμά στο 88΄.
ΑΟΤ: Παπαδόπουλος ( 80΄Ευθυμίου), Μπουκουβάλας ( 78΄Μάγγος ), Μαλάκος ( 83΄Κωστάκης), Γκοβίνας ( 35΄ Πατρώνης), Γ. Σκόνδρας ( 63΄Τζιώρας), Μαγκούτης ( 52΄Μπέκας ), Κοντογεώργος ( 63΄Ζαίμι), Αλεξίου ( 46΄Μαρούδας), Κωστόπουλος ( 70΄Ψύρρας ), Σαμαντάς ( 70΄Βασιλείου), Ν. Σκόνδρας ( 80΄Παπαδογεώργος)
Ατρόμητος Παλαμά: Kαραμάνης, Αναγνόπουλος, Ντίκας, Κούρκουλας, Λιάπης, Πυργιώτης, Μπιτέλης, Ισούφης, Μυργιώτης, Κερμελίδης, Εκίζογλου.
Διαιτητές Κοντίνος-Ανδριόπουλος-Αβραάμ