Παγκόσμια η Εθνική πόλο, πέρασε στον τελικό!!!

Διέλυσε την Σερβία στον ημιτελικό

Η εθνική ομάδα με ονειρεμένη εμφάνιση ««έπνιξε» τη Σερβία με 13-7 , για πρώτη φορά θα παίξει για το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και παράλληλα εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εθνική ομάδα με ονειρεμένη εμφάνιση ««έπνιξε» τη Σερβία με 13-7, για πρώτη φορά θα παίξει για το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και παράλληλα εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Σάββατο (29/7, 12:00) το μεγάλο ραντεβού τής εθνικής ομάδας για να πατήσει σε μια απάτητη κορυφή, αυτή του κόσμου με αντίπαλο την Ουγγαρία ή την Ισπανία στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Φουκουόκα.

Μια νίκη που περνά στην ιστορία, η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κατάρα των πέντε χαμένων τελικών σε παγκόσμια πρωταθλήματα, νικά για πρώτη φορά τους Σέρβους σε μεγάλη διοργάνωση και παράλληλα πήρε ρεβάνς για τον προ διετίας χαμένο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 3-3, 4-1

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 3, Αλαφραγκής, Κάκαρης 2, Νικολαΐδης, Γκίλλας 1, Τζωρτζάτος.

Σερβία (Ούρος Στεβάνοβιτς): Μίσοβιτς, Ραντούλοβιτς, Ράσοβιτς 1, Ραντέλοβιτς, Λάζιτς 1, Μιλόγεβιτς 1, Ντράσοβιτς, Γιάκσιτς 2, Γιάνκοβιτς, Ούμποβιτς 1, Βούτσινιτς, Μαρτίνοβιτς, Μίτροβιτς.