Λαμπερά εγκαίνια για το Ya Plisimo

Του Χρήστου Νιάρου και της Νάνσυ Πλεξίδα

Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 Ιουνίου τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου πλυντηρίου Ya Plisimo 

Σε έναν καταπληκτικό χώρο, έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του Ya Plisimo στο Δέλτα Λαρίσης, στα Τρίκαλα. Στο υπερσύγχρονο, πλυντήριο οχημάτων του Χρήστου Νιάρου τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.Χρυσόστομος παρουσία του πρώην Υπουργού Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του Δημάρχου Τρικκάιων Δ.Παπαστεργίου, του Δημάρχου Πύλης Κ.Μαράβα, του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Χ.Γακόπουλου, της προέδρου του Μουσείου Τσιτσάνη Νικολέτας Μπρουζούκη, του προέδρου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Τ Κώστα Παρδάλη, του πρόεδρου της ΔΕΕΠ Γ.Κουτσονάσιος, του δημοτικού Συμβούλου Πύλης Βαγγέλη Κουτή, αθλητών και φίλων του ζευγαριού.

Η οικογένεια Πλεξίδα Βαγγέλης και Εύα βρέθηκαν στο πλευρό του Χρήστου και της Νάνσυ και ευχήθηκαν καλές δουλειές .Ένας πανέμορφος χώρος και άκρως χρηστικός για εκείνον που θέλει να πλύνει το όχημα του απλά και ξεκούραστα. Υa Plisimo & Ya Caffe με όλες τις υπηρεσίες σε ένα χώρο και με self service υπηρεσίες καθαρισμού!

Καλές δουλειές !

Πηγή: trikalaidees.gr