Καστράκι: Αποχώρηση Καλούδη από την ομάδα

Ο Βράχος Καστρακίου ανακοινωσε  την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Νίκο Καλούδη. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται….
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ολοκληρώνει φέτος τις φοιτητικές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΤΕΦΑΑ Τρικάλων) και θα μεταβεί στην Αθήνα για τις μεταπτυχιακές σπουδές του.
Ο Νίκος αγωνίστηκε ως βασικός τερματοφύλακας σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τα χρώματα του Βράχου Καστρακίου, ενώ κράτησε 10 φορές απαραβίαστη την εστία του, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ομάδας.
Ο ίδιος δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης της ομάδας: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Βράχου Καστρακίου για την αμέριστη στήριξη όλη αυτήν την ποδοσφαιρική χρονιά που στέφθηκε με επιτυχία. Μια διοίκηση από εξαιρετικούς ανθρώπους υπόδειγμα για την περιοχή. Επίσης νιώθω περήφανος που αγωνίστηκα με την φανέλα του Βράχου Καστρακίου καθώς δέθηκα παρά πολύ με αυτή την οικογένεια. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας κ. Λεωνίδα Σακελλαρίδη, το επιτελείο της ομάδας και τους συμπαίκτες μου για όλα όσα περάσαμε μαζί φέτος. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα την νέα σεζόν, θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ.”
Νίκο σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα, το ήθος και την εργατικότητα σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική και επαγγελματική σταδιοδρομία σου.