Η Δήμητρα/Απόλλων πρωταθλήτρια Κ-14

Η Κ-14  της Δήμητρα/Απόλλων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των μικρών κερδίζοντας 2-0 την αντίστοιχη ομάδα του Πύργου

Ο τελικός έγινε στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου και είχε πολλούς νεαρούς φιλάθλους στην κερκίδα για ένα ματς που κρίθηκε στο Β ημίχρονο  με τους Απολλωνιστές να φτάνουν σε δίκαιη επικράτηση. Το α’ 45λεπτο , αν και είχε φάσεις, δεν έδωσε σκορ (0-0)  ενώ με την έναρξη της επανάληψης στο 47′ η Δήμητρα πανηγύρισε το πρώτο της γκολ  όταν από γύρισμα του Αδάμου στην μικρή περιοχή , βρήκε την μπάλα ο Μπήτος και με σουτ πέτυχε το 1-0. Οι μικροί του Πυργου προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως δεν είχαν αποτέλεσμα. Η επικράτηση της Δήμητρας εδραιώθηκε στο 62′ κι αυτή τη φορά ο Αδάμος το πήρε επί…προσωπικού και με ψηλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το 2-0 κλειδώνοντας τη νίκη και τον τίτλο της Δήμητρας στον φετινό τελικό.

Δήμητρα/Απόλλων:  Βράντζας, Κανάτας, Ζαφείρης, Κωστόπουλος, Σατρατζέμης, Παπακώστας, Τόγιας, Αδάμος, Μάνθος, Μπήτος, Ντίκας. Έπαιξαν  και οι : Παλάντζας, Σούτας, Τσακνάκης.

Πύργος :  Γούλας, Τσιακμάκης, Χύμας, Α. Οικονόμου, Τζιορτζιώτης, Μπουχώρης, Κανάτας, Πρεβέντης, Παλιούρας, Πατουλιώτης, Μαυρομμάτης Επαιξαν  και οι: Σίμος, Γ. Οικονόμου.